Τα ζώδια και η γκρίνια

ευχαριστώ

Καλά παιδιά όλοι τους, αλλά άμα τους πιάσει η αναποδιά, δεν αντέχονται. Για όλα όμως υπάρχει ο κατάλληλος χειρισμός. Να πώς μπορείς να αντεπεξέλθεις στις φάσεις που αρχίζει η μουρμούρα, τηρουμένων (πάντα!) των ζωδιακών αναλογιών.

ΚΡΙΟΣ
Στο πλαίσιο του «Έτσι είμαι εγώ» (και σε όποιον αρέσει, αυτό εξυπακούεται) ο Κριός θα σου πετάξει στο κεφάλι τα ξεσπάσματα της τσαντίλας του, αμάσητα και ανεπεξέργαστα, κάτι που δεν είναι και ό,τι πιο γλυκούλι μπορείς να περιμένεις.

Ποία η θέσις σου; Ξέρεις το σοφό, «στους τρελούς λέγε πάντα “ναι”;» Ε, εδώ δεν ισχύει, γιατί ακόμα και αυτό μπορεί να εκληφθεί ως ειρωνεία. Απλώς απομακρύνσου σε απόσταση ασφαλείας και βάλε ανάμεσά σας ό,τι σου βρίσκεται πρόχειρο: κανένα τοίχο, κανένα χιλιόμετρο και προπαντός χρόνο. Αυτό το τελευταίο είναι και το αποτελεσματικότερο. Σαν τα καλοκαιρινά μπουρίνια, η γκρίνια του Κριού περνάει γρήγορα. Απλώς μετά έχεις να μαζεύεις πολλά νερά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι από τους τύπους που δυσκολεύονται να το καταπιούν, όταν τα πράγματα δεν τους έρχονται κατά το αναμενόμενο. Κι επειδή η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα (για δες κάτι πράγματα!), βρίσκουν κι εκείνοι αμέτρητους λόγους να κλαίγονται υπογείως και υπεργείως.

Ποία η θέσις σου; Στην πρώτη περίπτωση, την… υπογείως, θα κληθείς να αποδείξεις ότι οι τηλεπαθητικές ικανότητες δεν είναι προνόμιο μόνο των εκλεκτών, αλλά τις έχουν όλοι, άμα χρειαστεί. Και να μαντέψεις τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή και την απόσυρσή του. Είτε το δείξει είτε δεν το δείξει, η λύση είναι μία: χαδάκι και μεζεδάκι. Ευτυχώς οι γήινες απολαύσεις έχουν άμεση, κατευναστική επίδραση στον Ταυρούλη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
τρεξιμο
Η κακή πλευρά των ζωδίων

Όλοι έχουμε την καλή μας, αλλά και την κακή πλευρά. Ποια είναι όμως τα αρνητικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε...

Close