Άραγε του αρέσω; Ορίστε 20 τρόποι να το καταλάβεις

aksioprepeia

Όλες οι κοπέλες κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώθουμε κάπως διαφορετικά για έναν άντρα, τον οποίο σχεδόν αμέσως ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους. Πολλές φορές τα πράγματα οδηγούνται ακριβώς εκεί που θέλουμε ωστόσο άλλες φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Άραγε πώς θα καταλάβεις αν του αρέσεις και εσύ ή όχι; Υπάρχει τρόπος; Μα φυσικά ναι. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα αναφερθήκαμε στα θέματα αυτά και δημιουργήσαμε δύο μοναδικά κουίζ. Το ένα κουίζ ήταν γενικότερης φύσεως και βοηθούσε να απαντήσεις στο ερώτημα για το “πόσο αρέσεις στους άντρες” γενικά. Το δεύτερο κουίζ αφορούσε πιο συγκεκριμένες καταστάσεις και μπορούσε να σε βοηθήσει να καταλάβεις αν του αρέσεις όσο σου αρέσει και εσένα. Στο άρθρο αυτό συγκεντρώσαμε 20 συμπεριφορές αντρών που δείχνουν πόσο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου μπορεί να έχει ένας άντρας ανάλογα πάντα με τον τρόπο που συμπεριφέρεται.
Τα πράγματα, οι καταστάσεις, τα γεγονότα και οι συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένας άντρας δείχνει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου είναι:
1. Θυμάται πράγματα για σένα: Ο άντρας θυμάται πράγματα που του έχεις αναφέρει για σένα και ρωτάει σχετικά θέματα που αφορούν τα χόμπι σου, τις ασχολίες σου, τη δουλειά σου, τα ενδιαφέροντά σου, κ.τ.λ.

2. Δεν φεύγει από το πάρτι νωρίτερα από σένα: Ο άντρας που δείχνει ενδιαφέρον πολύ δύσκολα θα φύγει από ένα πάρτι που είσαι και εσύ νωρίτερα από σένα.

3. Κοντινή θέση: Θα επιδιώξει να καθίσει σε κοντινή θέση σε μια καφετέρια, στο σινεμά ή σε ένα εστιατόριο που θα πάτε πολλά άτομα παρέα.

4. Πρόσκληση: Ο άντρας που ενδιαφέρεται συνήθως απευθύνει πρόσκληση για να βγείτε έξω ενώ ταυτόχρονα παραλείπει να προσκαλέσει τους φίλους του.

5. Επικοινωνία: Βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες, αφορμές, κ.τ.λ. για να διατηρεί επικοινωνία μαζί σου στο facebook, μέσω email, στο messenger ή στο skype.

6. Κομπλιμέντα: Κάνει διάφορα κομπλιμέντα για τα μαλλιά σου, την ομορφιά σου, κ.τ.λ.

7. Κέρασμα: Επιμένει να κεράσει αυτός αν τυχόν βγείτε έξω μαζί….

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
kornarei
Ποια ζώδια τα πάνε καλά με την οδήγηση;

Είσαι ατζαμής και φασαριόζος οδηγός ή τηρείς με ηρεμία και υπευθυνότητα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας; Σου αρέσουν τα αυτοκίνητα που...

Close