Το αιώνιο ερώτημα: Τι θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα;

ateleies

Οι άντρες παρομοιάζουν το γυναικείο μυαλό με εξίσωση 5ου βαθμού. Από την άλλη, οι γυναίκες απορούν πόσο δύσκολο είναι να σκεφτεί ένας άντρας(ναι για σένα μιλάμε) τα πιο απλά πράγματα του κόσμου (σύμφωνα πάντα με εμάς). Δε θέλουμε ούτε παρανομαστές, ούτε και διαιρετέους στη ζωή μας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και για αυτό είπαμε να σε αφυπνίσουμε λιγάκι, μπας και λύσουμε το γόρδιο αυτό δεσμό.

Εκπλήξεις: Από την πιο ρομαντική ψυχή που θα γνωρίσεις ως και την πιο φεμινίστρια, οι εκπλήξεις είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Να βρε παιδί μου, να γυρίσεις μία Παρασκευή απόγευμα με 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο χέρι και να μας πας έστω και στο πιο κοντινό νησάκι της χώρας αυτής. Όχι, ότι το αυτοκίνητο θα μας χαλούσε, αλλά τελοσπάντων. Οι εκπλήξεις μας δίνουν χαρά και φυσικά καταλαβαίνουμε, πως ο άλλος μας σκέφτεται και μας αγαπά.

Φιλία: Φανταζόμαστε, ότι έχεις καταλάβει τι εστί γυναικεία φιλία. Μπορεί εσύ να κάνεις μέρες να μιλήσεις με τον κολλητό σου (ίσως και να έχεις χάσει τα σημάδια του), αλλά εμείς είμαστε διαρκώς online με τις κολλητές μας(να είναι καλά τα app). Αν, λοιπόν, δεν αγαπάς τις φίλες μας, υπάρχει πρόβλημα. Εντάξει σίγουρα προτιμάς να πιεις μπύρες με δύο φιλαράκια, παρά να ακούς για μόδα, ομορφιά και juicy news, αλλά τουλάχιστον μη μας το δείξεις. Να ξέρεις πως είναι πολύ καλά παιδιά και αν καταλαβαίνουμε πως τα πάτε καλά μεταξύ σας, τότε ανεβαίνετε ένα ακόμη σκαλοπάτι στην… καρδιά μας.

Ειλικρίνεια:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
katalabaino
Μου πλήγωσες τα αισθήματα! Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις προσβολές;

Τους είπες ή τους έκανες κάτι που τους πείραξε. Θα σου το πουν, θα σε κολλήσουν στον τοίχο, θα σου...

Close