Ζώδια και Γκρίνια

simainei

«Γκρινιάζω;;; Εγώ ποτέ …απεχθάνομαι την γκρίνια και δεν μπορώ τους γκρινιάρηδες ανθρώπους»! Οι περισσότεροι από εμάς δεν παραδεχόμαστε ότι η γκρίνια είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και ότι άθελά μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε οι καταστάσεις μας παρασύρουν να μουρμουράμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Όλα τα ζώδια έχουν την τάση να γκρινιάζουν, αλλά για διαφορετικούς λόγους το κάθε ένα. Σύμφωνα με την προσωπικότητα των ζωδίων, μεγαλύτερο ταλέντο στην γκρίνια έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Ωστόσο το «Όσκαρ της Γκρίνιας» θα μπορούσε να απονεμηθεί στον πρακτικό και λογικό Παρθένο, αφού είναι στοιχείο του χαρακτήρα του να αναζητά την τελειότητα, να έχει κτητική διάθεση και να στέκεται στις λεπτομέρειες!

Ας δούμε όμως, για ποιους λόγους τις περισσότερες φορές γκρινιάζει κάθε ζώδιο :

ΚΡΙΟΣ

«Όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει»: Μία κλασική ατάκα που θα ακούσεις από έναν Κριό, που θέλει στη ζωή του όλα να κυλούν σε γρήγορους ρυθμούς. Ο Κριός γκρινιάζει όταν γύρω του υπάρχουν καθυστερήσεις που τον εμποδίζουν να συνεχίσει τους γρήγορους ρυθμούς του. Έτσι λοιπόν μπορεί να τον ακούσεις να γκρινιάζει:
• Αν στον δρόμο καθώς οδηγεί υπάρχει μποτιλιάρισμα ή τον πιάνουν όλα τα φανάρια

• Όταν η παρέα του χαζεύει με τις ώρες τις βιτρίνες και δεν ακολουθεί τους ρυθμούς του

• Όταν οι άνθρωποι γύρω του θέλουν το χρόνο τους για να αποφασίσουν ή απλά ζητούν πιο ήρεμους τόνους στην καθημερινότητά τους.

• Όταν δεν γίνεται το δικό του!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο γλυκός Ταύρος, είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί στη ζωή του να κυριαρχεί η ηρεμία, η τάξη και η ασφάλεια. Όταν λοιπόν δεν κυλούν όλα αρμονικά έτσι όπως θα θελε, τότε θα ξεκινήσει την γκρίνια και δύσκολα θα την σταματήσει…

Οι συχνές αιτίας γκρίνιας ενός Ταύρου είναι οι ακόλουθες:
• Όταν βλέπει το πορτοφόλι του να αδειάζει! Νιώθει ανασφάλεια αν δεν έχει οικονομική άνεση, γιατί θέλει να μπορεί να χαίρεται όλες τις καθημερινές απολαύσεις, χωρίς πίεση!
• Αν τον πιέσεις να πάρει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ αποφάσεις !

• Θα γκρινιάξει με τον γείτονα που θα κάνει φασαρία τις πιο ακατάλληλες ώρες και θα τον ενοχλήσει!

• Θα γκρινιάξει μέχρι τελικής πτώσης, αν τον στήσεις σε ραντεβού!

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
aksioprepeia
Άραγε του αρέσω; Ορίστε 20 τρόποι να το καταλάβεις

Όλες οι κοπέλες κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώθουμε κάπως διαφορετικά για έναν άντρα, τον οποίο σχεδόν αμέσως ξεχωρίζουμε από...

Close