Η κακή πλευρά των ζωδίων

τρεξιμο

Όλοι έχουμε την καλή μας, αλλά και την κακή πλευρά. Ποια είναι όμως τα αρνητικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε ζώδιο και θα έπρεπε να τα γνωρίζεις, ειδικά για το αντίθετο φύλο;

Πάντα σε μια σχέση θα πρέπει να έχουμε πολλές καλές στιγμές για να θυμόμαστε, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο όταν μπαίνουν οι παραξενιές μας στην μέση.

Δες λοιπόν ποια είναι τα αρνητικά στοιχεία που έχει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, ώστε να ξέρεις τι έχεις να περιμένεις από τον σύντροφο σου!

 

Κριός

Ο Κριός είναι ο πιο παρορμητικός και ανυπόμονος του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτό η λέξη που χρησιμοποιεί συνέχεια είναι το Τώρα!

Επίσης, όσον αφορά τις ιδέες και τις απόψεις αν δεν είναι συμβατές με τις δικές του, απλά δεν τον ενδιαφέρει να τις ακούσει.

Το πιο αρνητικό όμως είναι ότι μιας και είναι το νεότερο ζώδιο, μπορεί να είναι υπερβολικά ανώριμος.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι απίστευτα κτητικός και υλιστής και τις περισσότερες φορές με την συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν έχει μάθει να δίνει, αλλά μόνο να παίρνει.

Επίσης, είναι οδυνηρά πεισματάρης και γι’ αυτό χρειάζεσαι μεγάλη τύχη για να τον καταφέρεις να συμφωνήσει μαζί σου.

Αυτό που εκνευρίζει όμως περισσότερο την σύντροφο του είναι ότι είναι τεμπέλης και βαριέται να σηκωθεί από τον καναπέ.

 

Δίδυμος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
ελεγξεις
5 Σημάδια ότι δε σε θέλει πια…

Μήπως σου δείχνει με τον τρόπο του ότι δε σε θέλει πια; Σε αυτό το άρθρο, θα μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις...

Close