Οι σοβαρές σχέσεις και τα ζώδια! Ποια ζώδια τις επιδιώκουν και ποια φεύγουν τρέχοντας;

αρνητικά

Ποιά ζώδια είναι φτιαγμένα για σοβαρές σχέσεις;

Το «μπέρδεμα» στις σχέσεις ξεκινά από το γεγονός ότι συχνά άλλα περιμένουμε από το πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας και συχνά άλλα μας προκύπτουν.. Μπορεί εσύ να έχεις ερωτοχτυπηθεί και να φαντάζεσαι εκκλησίες και κουφέτα και αντίθετα εκείνος, όσο και αν σε θέλει, να μην είναι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο.
Κι αν τώρα εσύ έχεις σοβαρές προθέσεις, πώς θα ξέρεις αν κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι… αντιστοίχων προδιαγραφών;

Η αστρολογία βέβαια μπορεί να σου πει πολλά για τη στάση κάποιου απέναντι σε αυτά τα θέματα. Κατ’ αρχάς στον γενέθλιο χάρτη τρεις είναι οι οίκοι που δείχνουν τις τάσεις ενός προσώπου ως προς την οικογένεια:

Ο τρίτος οίκος συνδέεται με τα αδέλφια, το οικογενειακό περιβάλλον, τις σχέσεις αλλά και τη νοοτροπία ενός ατόμου.

Ο τέταρτος οίκος έχει να κάνει με το σπιτικό, τις οικογενειακές ρίζες, τους γονείς (ιδίως τη μητέρα), την παιδική ηλικία, τα κληρονομημένα χαρακτηριστικά.

Και ο έβδομος οίκος είναι εκείνος του γάμου, του ζευγαρώματος και της συντροφικότητας.
Ανάλογα με τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτούς τους οίκους, τις όψεις τους αλλά και τους κυβερνήτες των οίκων, αποκαλύπτεται η οικογενειακή ζωή, όπως έχει διαμορφωθεί από τα παιδικά χρόνια κι όπως τείνει να εξελιχθεί στο μέλλον. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στο γενέθλιο χάρτη σου, αλλά φυσικά το καλύτερο είναι να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία αστρολόγο, για να σου τα ερμηνεύσει.

Χονδρικά βέβαια, κρίνοντας και από το ζώδιο κάποιου, μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα. Έτσι, μπορείς να πάρεις μια αρχική ιδέα για τη στάση των εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου μέσα σε μια σοβαρή σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Εκείνο που συχνά ακούς από το οικογενειακό περιβάλλον ενός άντρα Κριού, είναι ότι μερικές φορές οι άλλοι εύχονται να μην ήταν τόσο απελπιστικά και αδυσώπητα ειλικρινής! Και επίσης, τόσο πνεύμα αντιλογίας. Η διπλωματία και αυτό το ζώδιο βρίσκονται σε διαφορετικές διαστάσεις του σύμπαντος. Και μερικές φορές, πραγματικά χρειάζεται να καταβάλλει προσπάθεια για να κάτσει και να ακούσει τον άλλο, υπομονετικά και καταπίνοντας τη διαφωνία του.

Οι γυναίκες του ζωδίου διεκδικούν τη διάκριση παντού, ακόμα και σε ανδροκρατούμενους τομείς. Γι’ αυτό κάποιος σύντροφος με συμβατικές απόψεις περί του ρόλου των φύλων θα δυσκολευτεί μαζί τους. Αν όμως καταφέρνουν να κατανικούν περιστασιακά την επιδειξιμανία τους, μπορούν να υποστηρίξουν την οικογένειά τους και να μεταδίδουν στους αγαπημένους τους τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που τις χαρακτηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι άντρες Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και το στιλ. Βασικά θα ήθελαν να είναι πάμπλουτοι κληρονόμοι που αράζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους, οπότε, ακόμα κι αν δεν συμβαίνει αυτό, προσπαθούν να το μιμηθούν όσο γίνεται. Γι’ αυτό μπορεί να δίνουν την εντύπωση της νωχέλειας ή και της τεμπελιάς, ωστόσο είναι πρώτοι στο να οργανώσουν την καλοπέρασή τους. Δείχνουν ανεκτικοί και υπομονετικοί, αλλά αν ο θυμός τους ξεπεράσει κάποιο όριο, εκρήγνυται με την ορμή ενός ηφαιστείου.

Οι γυναίκες Ταύροι έχουν σιδερένια θέληση και αυτοκυριαρχία. Μπορούν να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει πως έχει το πάνω χέρι, παρόλο που δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Το ιδανικό για εκείνες είναι ο άντρας-κουβαλητής, εξ ου και θα προσέξουν την οικονομική κατάσταση κάποιου, προτού να δεσμευτούν σοβαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
επιλογη
Ζώδια, έρωτας και αδιαφορία.. Ποια είναι τα σημάδια που την αποκαλύπτουν;

Ζώδια και ερωτική αδιαφορία. Τα σημάδια που τη δείχνουν! Ατέλειωτα τηλεφωνήματα με τις φιλενάδες για να εξηγήσετε την αλλόκοτη συμπεριφορά...

Close