Ζώδια, έρωτας και αδιαφορία.. Ποια είναι τα σημάδια που την αποκαλύπτουν;

επιλογη

Ζώδια και ερωτική αδιαφορία. Τα σημάδια που τη δείχνουν!

Ατέλειωτα τηλεφωνήματα με τις φιλενάδες για να εξηγήσετε την αλλόκοτη συμπεριφορά του, μια να είναι ζεστός και τρυφερός και την άλλη να είναι ψυχρός και απόμακρος.. Προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα για να αποκρυπτογραφήσεις το βλέμμα του, τα λόγια και τις κινήσεις του, μιας και ο τρόπος που σου φέρεται δεν σου δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλει από εσένα.. Μήπως απλώς δεν ενδιαφέρεται πια;

Διάβασε εδώ τις τρεις ενδείξεις που θα πρέπει να σε βάλουν σε υποψία ότι το άτομο που σου αρέσει δεν ανταποκρίνεται στο ερωτικό σου ενδιαφέρον, ανάλογα και με το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ

Όσο ευπρόσδεκτο κι αν μπορεί να φανεί, το να σου πει στο δεύτερο κιόλας ραντεβού πως σ’ αγαπά και θέλει να περάσει μαζί σου το υπόλοιπο της ζωής του, θεώρησέ το ύποπτο, ακόμα κι αν προέρχεται από ένα παρορμητικό Κριό. Πιθανόν πάσχει από επιπολαιότητα ή είναι μάλλον ερωτευμένος /η με τον έρωτα γενικά παρά με σένα.

Δεν δείχνει να σε φλερτάρει ή να επιδιώκει να βρίσκεται κοντά σου ή μαζί σου. Σε εξιτάρει το να σου το παίζει δύσκολος, αλλά μπορεί απλώς να μην ενδιαφέρεται.

Ξεκινήσατε καλά και το πράγμα αρχίζει να βουλιάζει. Κι έχεις την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρει τα πάνω του. Ο Κριός δεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν πάρει την κάτω βόλτα, μάλλον είναι για τα καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει ένα θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Είπαμε ότι ο Ταύρος είναι ζηλιάρης και κτητικός, αλλά αν εσύ δεν του δίνεις αφορμές να μην σε εμπιστεύεται, ή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια ή δεν σε εκτιμά όπως σου αξίζει.

Δεν κάνει κοινά σχέδια μαζί σου ούτε καν για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είναι όλο «δεν ξέρω», «θα δούμε» κλπ. Για έναν Ταύρο δεν είναι καλό σημάδι. Αυτός λατρεύει τα προγράμματα. Απλώς δεν θέλει να σε περιλάβει.

Δεν σε δέχεται όπως είσαι. Σε τρελαίνει στην κριτική για ό,τι λες, κάνεις, φοράς. Σάμπως δεν είχε καταλάβει από πριν τι ήσουν; Ειδικά αυτό το ζώδιο σε είχε σκανάρει προσεκτικά πριν να προχωρήσει μαζί σου, άρα υπαναχωρεί στο ενδιαφέρον του.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
υπομονη
Ποια ζώδια τα παίρνουν εύκολα στο κρανίο;

Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν πολλές πτυχές και συχνά οι συμπεριφορά μας μπορεί άθελα μας να προκαλέσει εκνευρισμό στα πρόσωπα που...

Close