Ζώδια και Καρμικές Σχέσεις!

xamogeloun

Δεν ξέρω πως να αντισταθώ σε αυτό που με τραβάει στο βυθό..

Οι στίχοι εκφράζουν με ακρίβεια αυτό που αισθάνονται όσοι έρχονται αντιμέτωποι με το πρόσωπο εκείνο που από την πρώτη στιγμή γνωριμίας τους αισθάνονται μια ακατανίκητη έλξη χωρίς να μπορούν να το εξηγήσουν. Κι όμως υπάρχει εξήγηση: Καρμικές σχέσεις! έτσι λέγονται οι σχέσεις εκείνες που έρχονται στη ζωή μας για να μάθουμε, να πάθουμε, να εκπαιδευτούμε, να “ξεχρεώσουμε ” τις οφειλές μας από το παρελθόν..

ΚΡΙΟΣ

Κριός καρμική σχέση με Παρθένο:

Η καρμική σχέση του Κριού είναι φυσικά με έναν Παρθένο. Ο Κριός τραβάει μπροστά, δεν καταλαβαίνει τίποτα, βάζει μπροστά το κεφάλι και μετά πηγαίνει και η σκέψη και η λογική. Ο Παρθένος από την άλλη πλευρά, υπεραναλυτικός, τα ψάχνει όλα, τις λεπτομέρειες, τίποτα κοινό. Όμως, ο ένας δίνει στον άλλον, αυτό που του λείπει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και στα δυο αυτά ζώδια λείπουν πράγματα, και σ΄ αυτά τα πράγματα που λείπουν στον καθένα, έρχεται ο άλλος και «κουμπώνει». Έτσι, ο Παρθένος θα βάλει σε τάξη τον Κριό και ο Κριός θα δώσει αισιοδοξία στην Παρθένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος καρμική σχέση με Τοξότη:

Για τους Ταύρους το καρμικό τους ταίρι είναι ο Τοξότης. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
poioieimaste
6 κόλπα για να μην ξεκολλάει από πάνω σου

Ως γυναίκες, είμαστε συνηθισμένες και κάποιες ίσως και εθισμένες στην περιποίηση της εμφάνισης και γενικότερα του εαυτού μας. Τόσο πολύ...

Close