Διάβασε αναλυτικά πως θα τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιό του!

mikrapragmata

Από τότε που τον γνώρισες δε μπορείς να τον βγάλεις από ο μυαλό σου, θέλεις να τον βλέπεις συνέχεια και θέλεις να είστε μαζί για πάντα! Μήπως είναι στον κόσμο του ή κάτι άλλο παίζει στην ζωή του; Η Staxtopouta είναι εδώ και με τις αναλυτικές αστρολογικές συμβουλές θα τον κατακτήσετε για πάντα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να το κατακτήσετε;

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Κριό

Η τυχοδιωκτική φύση του Κριού τον κάνει να έλκεται απ΄ οτιδήποτε εμπεριέχει κίνδυνο. Για να τον κατακτήσετε, λοιπόν, προτείνετέ του μια αναρρίχηση στο Κιλιμάντζαρο, μια πτήση «χανγκ-γκλάιντινγκ», μια εκδρομή καβάλα σε στρουθοκαμήλους…

Το να γοητεύσετε έναν Κριό δεν είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς είναι πάντα πρόθυμος… να συνεργαστεί. Το πρόβλημα είναι πώς θα καταφέρετε να τον κρατήσετε στη ζωή σας περισσότερο από μερικές μέρες. Για να το κατορθώσετε, πρέπει αναγκαστικά να καταφύγετε στο μυστήριο και εν ανάγκη και στη φυγή. Πολεμοχαρής φύση, ο Κριός δεν διασκεδάζει με το να αποκτήσει απλά ένα πράγμα. Πρέπει να επιτεθεί και να το κατακτήσει. Πρέπει να μπορεί να πιστέψει ότι γκρέμισε τα τείχη της αντίστασης –πραγματικά ή φανταστικά – με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. Γι’ αυτό, όσο περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίζει, τόσο μεγαλώνει το πείσμα του. Φτάνει να μην τραβήξετε το παιχνίδι πέρα από τα όρια της υπομονής του, που δεν είναι μεγάλη. Αν βαρεθεί τη συγκεκριμένη πολιορκία, την εγκαταλείπει ξαφνικά για να εκπορθήσει άλλο οχυρό…

Η τυχοδιωκτική φύση του πάλι τον κάνει να έλκεται απ΄ οτιδήποτε εμπεριέχει κίνδυνο. Για να τον κατακτήσετε, λοιπόν, προτείνετέ του μια αναρρίχηση στο Κιλιμάντζαρο, μια πτήση «χανγκ-γκλάιντινγκ», μια εκδρομή καβάλα σε στρουθοκαμήλους: θα διασκεδάσει πολύ και σίγουρα θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σας. Το να τον ακολουθείτε όμως, έστω και με το δικό σας πρόγραμμα, έχει συνέπειες μεγάλης κούρασης.

΄Ενα άλλο κόλπο για να κρατήσετε στραμμένη πάνω σας την προσοχή του Κριού είναι η μεταμόρφωση: π.χ. σήμερα να ντυθείτε οδαλίσκη και να του κάνετε επίδειξη ανατολίτικων χορών, αύριο να μετατραπείτε σε γυναίκα-πανκ, μεθαύριο σε παρθενική κόρη. Η μανία του Κριού για καινοτομίες θα ικανοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, όσο και η ακόρεστη δίψα του για κατάκτηση: Θα έχει την εντύπωση πως δεν κατέκτησε μόνο μία γυναίκα αλλά πολλές, κι αυτό θα τον κάνει ίσως για μια ολόκληρη εβδομάδα να μην ενδιαφερθεί για άλλες κυρίες. Ο δρόμος για την κατάκτηση ενός Κριού είναι πάντα δύσκολος και παρόλο που τον αφορούν οι σχέσεις του με τους άλλους και ο έρωτας γενικά, φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει το δικό του εγώ.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Ταύρο

Το πράο ύφος του Ταύρου κρύβει έναν καχύποπτο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται διαρκώς μήπως κάνει λάθος επιλογή. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να αποφασίσει…

Η αποπλάνηση ενός Ταύρου είναι δυσκολότερη υπόθεση απ’ ό,τι δείχνει. Το πράο ύφος του κρύβει έναν καχύποπτο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται διαρκώς μήπως κάνει λάθος επιλογή. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να αποφασίσει. Στην περίπτωση αυτή σημαίνει ότι για κείνον το πράγμα «είναι σοβαρό». Αλλά οι τόσο αργές καταστάσεις δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, γι’ αυτό, αν ο Ταύρος σας προχωρά με αργό ρυθμό κι εσείς θέλετε με κάθε τρόπο να τον ζέψετε στο ζυγό της αγάπης, πρέπει να κάνετε το παν για να γίνετε όπως σας θέλει – ή τουλάχιστον να μοιάζετε ότι είστε έτσι και η εικόνα αυτή να παραμένει σταθερή.

Στο μεταξύ φανείτε εγκρατής στα έξοδα. Ο Ταύρος, που ρέπει προς το συντηρητισμό, πανικοβάλλεται με μια «πολυέξοδη» γυναίκα, γιατί σκέφτεται με τρόμο ότι μετά αυτή θα ξοδεύει τα δικά του χρήματα. ΄Ενας τέτοιος τύπος προφανώς δεν θα σας πάει για φαγητό στα εστιατόρια των «βιπς», ούτε θα σπαταλήσει μεγάλα ποσά σε μια βραδιά για χάρη σας. Θα σας πηγαίνει, όμως, ευχαρίστως στην εξοχή για να θαυμάσετε – δωρεάν – το πανόραμα της ωραίας φύσης και πότε πότε σε κανένα ταβερνάκι με «οικογενειακό περιβάλλον», για να φάτε καλά και προπάντων φτηνά.
Με ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση θα σας πηγαίνει σπίτι του, όπου θα του φτιάχνετε νόστιμα μεζεδάκια και διάφορα άλλα εδέσματα μέσα σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Δίδυμο…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
pairnete til
7 Μικρά σημάδια πως σε θέλει πολύ!

Το παιδικό μου όνειρο ήταν να τελειώσω το σχολείο μέχρι να πεις κύμινο. Ήθελα να βγαίνω με όποιον θέλω όποτε...

Close