Τι να περιμένεις από το κάθε ζώδιο που είχες την τύχη να ερωτευτείς!

φυσιολογική

Τι θα σου έλεγαν διάφοροι… παθόντες και παθούσες από την εμπειρία τους, όταν ερωτεύτηκαν άτομα από συγκεκριμένα ζώδια; Καλύτερα να σου τα πούμε εμείς.

Συμβαίνει σχεδόν πάντα. Λες σε κάποιο φίλο για τον καινούργιο σου έρωτα και μετά την αρχική ερώτηση «Και τι ζώδιο είναι;» (σχεδόν χωρίς καν να συγκρατήσει το όνομά του), σου ξεκινά μια διάλεξη περί των χαρακτηριστικών του εν λόγω ζωδίου. Διανθισμένη μάλιστα και με προσωπικές απόψεις και προτιμήσεις («Εγώ τους Διδύμους δεν τους μπορώ καθόλου, απαπαπά» ή «Καλά, δεν θυμάσαι τι είχα περάσει εγώ με εκείνο τον Σκορπιό;»). Λες και είναι ο εξπέρ της αστρολογίας. Και άσε που πάει να σου χαλάσει και τη χαρά.

ΚΡΙΟΣ
Αν θα τον είχες γνωρίσει αρκετά πριν ξεκινήσει το αναμεταξύ σας ερωτικό νταραβέρι, θα σου έκανε εντύπωση το πόσο ασύστολα φλερτάρει και επιδεικνύεται. Σαν παγόνι σε εποχή ζευγαρώματος, ένα πράγμα. Παρόλα αυτά, όλα κόβονται μαχαίρι αν δεσμευτεί. Επειδή όμως τίποτα δεν δίνεται χωρίς αντάλλαγμα σ’ αυτή τη ζωή, περιμένει κι από σένα όχι απλώς την ίδια, αλλά πολλαπλάσια αφοσίωση. Εκείνος θα είναι το επίκεντρο του οπτικού σου πεδίου, ενώ το μυαλουδάκι σου θα είναι διαρκώς απασχολημένο με το να επινοεί ακαριαία τρόπους να του κρατάς το ενδιαφέρον, βρίσκοντας π.χ. μια εξίσου δελεαστική εναλλακτική ιδέα, όταν εκείνος θα θέλει να κάνει κόντρες με το περιπολικό, που σας προσπέρασε ξημερώματα στην Παραλιακή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένεκεν αυτού του ζωδίου, η γνωστή έκφραση «έδεσες τον γάιδαρό σου» θα έπρεπε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις να μετατραπεί σε «έδεσες τον ταύρο σου». Αυτό το πλάσμα, όταν με το καλό το πάρει απόφαση ότι ειδικά με σένα θέλει να είναι, θα στυλώσει τα πόδια και δεν θα το κουνήσει ρούπι από το πλάι σου. Φυσικά, θα απαιτεί να πράξεις το ίδιο, διακηρύσσοντας σε γνωστούς και αγνώστους ότι εσύ πλέον δεν διατίθεσαι για γάμους- βαφτίσεις- συνεστιάσεις- τιμές λογικές. Και μιλώντας για τιμές λογικές, εκείνες που ο Ταύρος θεωρεί σαν τέτοιες, μπορεί να απέχουν αρκετά (προς τα κάτω) από τις δικές σου. Προετοιμάσου λοιπόν, γιατί οι διαφωνίες περί τα οικονομικά έχουν οδηγήσει ακόμα και σε πολέμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>