Τι ζητάει κάθε ζώδιο από την ερωτική του σχέση;

μαζι

«Αν η συζήτηση ήταν οι στίχοι, το γέλιο ήταν η μουσική και ο χρόνος που περνάμε μαζί μια μελωδία, τότε θα μπορούσα να την παίζω ξανά και ξανά, χωρίς ποτέ να την βαρεθώ»
Κανένας δεν μπαίνει σε μια σχέση με την πρόθεση να πληγωθεί, να είναι δυστυχισμένος ή απλά και μόνο να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα του. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι και με σένα το ίδιο ισχύει. Νιώθεις ότι αξίζεις να πάρεις κάτι όμορφο, ασχέτως εάν τελικά είναι αυτό που θέλεις -αυτό είναι μια άλλη ιστορία, για μια άλλη μέρα.
Πέρα από αυτό, θα δεις ότι ανάλογα με την ψυχοσύνθεση του ζωδίου σου, ψάχνεις κάτι διαφορετικό που νομίζεις ότι δικαιούσαι, δηλαδή την αιτία που σε πρώτη φάση θα σε ωθήσει να μπεις σε μια σχέση.

ΚΡΙΟΣ- Πρόκληση
Για μια ευτυχισμένη σχέση, σου χρειάζεται να κοιτάζεις τον άλλο και να τον θαυμάζεις. Αντί να λογομαχείς ή να τσακώνεσαι με το άλλο σου μισό, σου αξίζει να αισθάνεσαι ότι ο άλλος σε προκαλεί, έτσι ώστε να σε βοηθήσει να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες και έννοιες.

ΤΑΥΡΟΣ -Υποστήριξη
Για σένα για να είναι υγιής μια σχέση, θα πρέπει ο σύντροφος σου να είναι σαν ένα είδος προσωπικής μαζορέτας: να σε ενθαρρύνει σε κάθε απόφαση που παίρνεις, να είναι ο No1 fan σου και αυτός που θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να συνυπάρξεις χωρίς υποστήριξη και το ταίρι σου θα πρέπει να σου την προσφέρει απεριόριστα, έτσι ώστε να δώσει στη σχέση αξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Συνεταίρο στο “έγκλημα”…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
δυναμη
Τα ζώδια και η συναισθηματική προσκόλληση: Είναι έρωτας ή εξάρτηση;

Πολλές φορές μπερδεύουμε τον αληθινό έρωτα με τη συναισθηματική εξάρτηση. Όλοι οι σοφοί της γης έχουν ανά τους αιώνες προσπαθήσει...

Close