Πως είναι τα ζώδια στις σχέσεις τους;

σχεση

Αν ισχύει πως το ζώδιό μας επηρεάζει το πώς φερόμαστε στα ερωτικά, τότε τι πρέπει να ξέρουμε; Και τι πρέπει να προσέξουμε όταν μας ενδιαφέρει κάποιο άτομο; Πάμε να δούμε τα μικρά ερωτικά μυστικά του κάθε μέλους του ζωδιακού κύκλου.
Κριός
Ζώδιο περιπετειώδες και γεμάτο όρεξη για ζωή, ο Κριός δεν θα νιώσει ποτέ έλξη από κάτι που θα θεωρήσει βαρετό και εύκολο. Αυτό που ψάχνει σε μία σχέση είναι ο σεβασμός και οι κανόνες, άσχετα που η ζωή του δεν περιλαμβάνει αναγκαστικά αυτές τις λέξεις. Ο φλογερός του χαρακτήρας μπορεί να σε… κάψει, και η σχέση να λήξει άδοξα, μα οι αναμνήσεις που θα κρατήσεις θα είναι σχεδόν πάντα μοναδικές.

Ταύρος
Λογικοί, υπομονετικοί και με τα πόδια τους να πατάνε γερά στο έδαφος, οι Ταύροι ξέρουν τι θέλουν και είναι ικανοί να κινήσουν ακόμα και βουνό μέχρι να το αποκτήσουν. Η δέσμευση για τον Ταύρο είναι ο απώτερος σκοπός, μα προσοχή: αν πληγώσεις έναν Ταύρο, τον έχεις χάσει για πάντα.

Δίδυμος …

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
χανιμπαλ
Τεστ: Ποιο είναι το ερωτικό σας IQ ;

Τι είναι η σεξουαλική νοημοσύνη και τι σημαίνει για την ερωτική σας ζωή; Είστε Aϊνσταϊν στον έρωτα ή χρειάζεστε εξάσκηση;...

Close