Δώσε προσοχή: Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά ενός πολύ κακού συντρόφου

αχαριστοι

Στην αρχή σου αρέσουν τα πάντα σε εκείνον. Η εμφάνισή του, οι μικρές ατέλειες στο πρόσωπό του, ο επιβλητικός χαρακτήρας του, η προσωπικότητά του, η γλυκιά αλαζονεία του, ακόμα και όταν ξεχνούσε τι σου υποσχέθηκε. Όλα αυτά στην αρχή… Όταν κληθείς να αποφασίσεις αν αυτός είναι ο άντρας της ζωής αυτές τις τρεις συμπεριφορές πρέπει να τις βάλεις καλά στο ζύγι.
1. Επιδεικνύει ναρκισσιστική συμπεριφορά;
Μπορεί η μικρή δόση αλαζονείας του να σου φάνηκε γοητευτική αρχικά, αλλά το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο με ναρκισσισμό, εκείνον δηλαδή που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο των άλλων τότε έχει λίγο σεβασμό για τα συναισθήματά σου και για εσένα την ίδια. Αν θεωρεί πως είναι ανώτερος από σένα πρέπει να τον αφήσεις. Τόσο απλά.

2. Προσπαθεί να σε ελέγχει κάθε στιγμή;
Αν πολλές στιγμές μέσα στη σχέση σου νιώθεις πως εκείνος σε κινεί σαν να είσαι μαριονέτα τότε βρίσκεσαι μπροστά σε έναν κακό σύντροφο. Αν προσπαθεί να ελέγξει τις πράξεις σου, τα συναισθήματά σου, τη συμπεριφορά σου και τα όνειρά σου αυτό δε θα αλλάξει ποτέ με αποτέλεσμα η ζωή δίπλα του να είναι τίποτα λιγότερο από καταπίεση και απωθημένα που θα έχεις. Φύγε από εκείνον όσο είναι νωρις.

3. Δεν πραγματοποιεί καμία υπόσχεσή του;…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
σεθελω
6 σημάδια (που δε λένε ψέματα) αποκαλύπτουν ότι σε έχει ερωτευτεί !

Αλάνθαστα σημάδια χωρίς δυσκολία στην αποκρυπτογράφηση... 6 αντρικές συμπεριφορές σου αποκαλύπτουν ότι είσαι η μία και μοναδική στη ζωή του......

Close