Τι δεν αντεχει το καθε ζωδιο σε μια σχεση;

ξενέρωμα

Έχετε δει την ταινία «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες»; Είναι μια αστεία/ρομαντική ταινία (ή άλλως κομεντί), στην οποία ο μεν πρωταγωνιστής βάζει στοίχημα ότι θα τον ερωτευτεί τρελά μια γυναίκα σε 10 μέρες ενώ το «θύμα» του προσπαθεί ακριβώς το αντίθετο: Να την χωρίσει σε 10 μέρες! Κομφούζιο..

Φυσικά, στο τέλος αλληλοερωτεύονται, και ζουν αυτοί καλά και μείς καλύτερα, αλλά στην πραγματική ζωή δεν συμβαίνει πάντα έτσι..Αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου, διάβασε το άρθρο μας για να δεις τι δεν πρέπει να του/της κάνεις σύμφωνα με το ζώδιο του/της. Και αν, λέμε αν, αποφασίσεις να χωρίσεις γιατί δεν αντέχεις άλλο τις υστερίες ή τις γκρίνιες, ή την έλλειψη επικοινωνίας με τον σύντροφο σου διάβασε εδώ πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τον χωρισμό για να είσαι κάπως προετοιμασμένη/ος..

Δεν έχω χειρότερα από αυτά που ακολουθούν…
Τα χειρότερα για τον ΚΡΙΟ

Να θεωρείς ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε σε άγνωστα μέρη, αφού τα γνωστά είναι μια χαρά. Αυτό επεκτείνεται και στα ανεξερεύνητα σεξουαλικά εδάφη. Έτσι μπράβο, δώσε ρουτίνα στον Κριό και δες για πότε… θα την κάνει.

Να αποδειχθεί ότι έχεις υψοφοβία, εντομοφοβία και σε πιάνει πανικός, αν μπεις σε οποιοδήποτε όχημα τρέχει γρηγορότερα από 40 χιλιόμετρα την ώρα. Δεν έχει πιο αντισεξουαλικό από το να είσαι φοβητσιάρης (ή φοβητσιάρα, μη νομίζεις πως αν είσαι γυναίκα τη γλιτώνεις).

Και επιπλέον να κάνεις μούτρα ή σκηνές αν εκείνος(-η) επιμένει να πηγαίνει χωρίς εσένα εκεί όπου δεν γουστάρεις / βαριέσαι / φοβάσαι. Τι έκανε λέει; Ποιος είσαι εσύ που θα βάλεις χαλινάρι στον άνεμο, ε;

 

Τα χειρότερα για τον ΤΑΥΡΟ…

nviasms

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
μαγκιάπολλή
11 Μυστικα για να εχει ματια μονο για σενα!

Η απιστία ζει και αναπνέει λίγα μέτρα πιο μακριά από κάθε σχέση. Κι εμείς την τρέμουμε, σαν τον πιο φρικτό...

Close