Τα ζωδια και η ατυχια στις σχεσεις. Πως την αντιμετωπιζει το καθε ζωδιο;

αποτυχία

Τα είπε όλα ο Μέρφι στον νόμο του για τις σχέσεις και τον έρωτα:

Όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι, και αν κάποιος δεν είναι πιασμένος, υπάρχει λόγος!
Όσο πιο καλός είναι κάποιος, τόσο πιο απρόσιτος είναι!
Η διαθεσιμότητα είναι θέμα χρόνου – με το που θα ενδιαφερθείς για κάποιον, αυτός θα πάψει να είναι διαθέσιμος!
Μέχρι να βρεις τον όμορφο πρίγκηπα, θα πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους! Ας ρίξουμε λοιπόν μια εξονυχιστική, καθαρή και προπαντός αμερόληπτη ματιά, στο πώς αντιμετωπίζει το θέμα το κάθε ζώδιο. Καταρρακώνεται ή δεν καταλαβαίνει Χριστό; Παίρνει κανένα ηθικό δίδαγμα ή και ξανά προς τη δόξα τραβά, αμετανόητος και ανεπίδεκτος; Ας μας δούμε λοιπόν, έναν προς έναν.

ΚΡΙΟΣ

Αν ο Κριός αποδώσει το φταίξιμο για την ερωτική του ατυχία στον εαυτό του, θα ακούσεις τις τρεις λεξούλες «φταίω εγώ, που…» και μετά μια φράση που να περιγράφει το πόσο δοτικός, υποχωρητικός, αληθινός ή αθώος στάθηκε στην προκειμένη περίπτωση και την πάτησε. Διαφορετικά, φταίνε οι άλλοι, σε μια απίθανη ποικιλία προσώπων και καταστάσεων. Από τη φίλη-φίδι που έβαλε το χεράκι της, μέχρι τη ρημάδα την οικονομική κρίση. Όμως το καλό με τον Κριό είναι ότι δεν στέκεται για πολύ στην ατυχία του. Ξανά προς τη δόξα τραβά, έτοιμος να επαναλάβει με ζέση τα ίδια λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως ένα ρολόι χτυπά με τον ίδιο ρυθμό και με κρύο και με ζέστη, έτσι και ο Ταύρος δεν αφήνει τις γκαντεμιές του έρωτα να διαταράξουν για πολύ την ισορροπία του. Φυσικά θα τσαντιστεί (τι Ταύρος θα ήταν άλλωστε), απ’ έξω του αλλά μπορεί και μόνο από μέσα του, για να μη δώσει τη χαρά στους ενδιαφερόμενους. Έπειτα θα κάτσει να σκεφτεί τι έφταιξε, θα του κοπεί για λίγο η όρεξη, αλλά σύντομα θα πεινάσει και πάλι, μεταφορικά μιλώντας, και θα πάει να βοσκήσει στο παραδίπλα λιβάδι, όπου είδε κάτι χαριτωμένες αγελαδίτσες. Και όχι, δεν θα τον απασχολεί πια τι έφταιξε.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
συμπαν
Γιατι ερωτευεσαι τα “κακα παιδια”; Το ζωδιο σου το αποκαλυπτει!

Είναι κάθαρμα, με κοροϊδεύει και με παιδεύει, αλλά τον/την αγαπώ. Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με εμένα; Μην προβληματίζεσαι, δεν είσαι...

Close