Πες μου τι ζωδιο ειναι να σου πω τι σκεφτεται μολις σε βλεπει!

xapi

Η εμφάνιση των γυναικών και οι σκέψεις των ανδρών. Αν δεν σε ενδιαφέρει η άποψη κανενός, τι ωραία τι καλά, ντύνεσαι όπως σ’ αρέσει. Τι γίνεται όμως αν υπάρχει κάποια «ψυχή» που σε νοιάζει και σε κόβει τι εντύπωση θα της κάνεις;Ιδού ένας μικρός οδηγός για να ξέρεις σε ποιες ενδυματολογικές καταστάσεις «τσινάει» κάθε κύριος του ζωδιακού και ποιες είναι οι ανομολόγητες (στην καλύτερη) και άκρως ενοχλημένες σκέψεις του.

ΚΡΙΟΣ

Καλά, κυρά μου, εκπομπή στο κανάλι της Εκκλησίας κάνεις και ντύθηκες έτσι; Πού είναι το μπούστο σου το καμαρωτό, που μας το κουκούλωσες λες και θα σου το ματιάξουν; Και μέση δεν έχεις; Λοιπές καμπύλες; Κι αν έχεις, γιατί τα κρύβεις μέσα στο σακί; Και με αυτά τα χρώματα, τα μπεζουλιά και τα γκριζωπά, τι θέλεις να κάνεις, καμουφλάζ; Να γίνεις ένα με τον τοίχο να μη σε δούνε; Χάθηκε ο κόσμος για ένα κοκκινάκι, που δεν υπάρχει πιο ωραίο χρώμα; Στα χείλη σου έστω, που είσαι λες και βλέπουμε ασπρόμαυρη φωτογραφία… Άσε, πάω μια βόλτα πιο κάτω, μη με περιμένεις για φαΐ.

ΤΑΥΡΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>