Γιατι ερωτευεσαι τα “κακα παιδια”; Το ζωδιο σου το αποκαλυπτει!

συμπαν

Είναι κάθαρμα, με κοροϊδεύει και με παιδεύει, αλλά τον/την αγαπώ. Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με εμένα; Μην προβληματίζεσαι, δεν είσαι το μόνο άτομο με μαζοχιστικά ένστικτα, έτοιμα να ξυπνήσουν και να πάρουν το πάνω χέρι ενάντια σε κάθε λογική. Έτσι ήταν, είναι και θα είναι.

Τα «κακά παιδιά», αγόρια ή κορίτσια, έχουν μια ακαταμάχητη γοητεία. Οπότε μην απορείς γιατί πας και πέφτεις ντουγρού στη μαύρη τρύπα… Κι αν θες πιο αναλυτικές επεξηγήσεις, από ζωδιακής πλευράς, η αστρολογία σου έχει τις απαντήσεις έτοιμες!

ΚΡΙΟΣ
Του Κριού, δωσ’ του κατάσταση με υψηλό βαθμό δυσκολίας και παρ’ του την ψυχή. Κι επειδή ένα κακό παιδί ξέρει να κάνει την κατάκτησή του να φαίνεται σαν κάτι ακατόρθωτο (άλλο αν… ψήνεται στα κάρβουνα από την πρώτη στιγμή), ο αθώος Κριός πέφτει με το κεφάλι στην παγίδα. Σου λέει, για να το παίζει αυτός δύσκολος, κάτι θα ξέρει. Βέβαια, αν περνάνε καλά έτσι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Απλώς ο Κριός θα αργήσει κάπως να ξεκαθαρίσει αν η περίπτωση του κάνει τελικά, ή απλώς αν έχει κολλήσει στην προσπάθεια να αποδείξει (στον εαυτό του βασικά) πως κανένα κάστρο για εκείνον δεν είναι απόρθητο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι πολύ επιρρεπής στην αισθησιακή γοητεία. Αν λοιπόν το εν λόγω πρόσωπο τη διαθέτει, μπορεί να σέρνει τον Ταυρούλη από τη μύτη, λες και είχε περασμένο εκεί κανένα κρίκο με σκοινί… Γιατί αυτό το ζώδιο δεν θεωρείται τύπος που παρασέρνεται από τον παρορμητισμό του, υπάρχει όμως μια προϋπόθεση: να μην του κάνεις κλικ στα βασικά ένστικτα του ανθρώπινου είδους. Έτσι και πατηθούν αυτά τα κουμπιά, δεν πα’ να πρόκειται για δραπέτη του Αλκατράζ ή για πρώην απασχολούμενη στα «κουκλόσπιτα» του Άμστερνταμ… Καλά, λέμε και καμιά υπερβολή να περνά η ώρα, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μιλά το αίσθημα, η ταυρίσια λογική κάνει μόκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
ψάχνει
Ποια ζωδια λενε πολλα αλλα τηρουν λιγα;

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» λέει ο σοφός λαός μας εννοώντας ότι όταν ακούς υπερβολές, πολλές υποσχέσεις...

Close