Ζωδια και νεες σχεσεις: θα φυγει η θα μεινει τελικα;

καταφέρατε

Και πάλι βρήκα, τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω… Οι άνθρωποι που συναντάμε και δεν μένουν στη ζωή μας είναι όλοι σκάρτοι ή μήπως εμείς τους αναγκάζουμε να μας συμπεριφέρονται με ανάλογο τρόπο; Αναλύσαμε κάθε ζώδιο και βρήκαμε τα τρωτά του σημεία στον έρωτα. Πως μπορεί να την “πατήσει”, γιατί η αλήθεια είναι πως ότι παθαίνουμε, είναι ακριβώς αυτό που επιτρέπουμε να πάθουμε!

Κριός

Τρωτό σημείο του Κριού είναι ο δυναμισμός του. Αν παρακολουθείτε τα λεγόμενα του με απίστευτη ευλάβεια, μόλις χάσατε το παιχνίδι. Ένας Κριός κολλά όταν τον “φτύνουν”, κυνηγά με απίστευτο εγωισμό να κατακτήσει κάτι που ποτέ δεν είναι δικό του. ‘Οταν ένα άτομο του πει “δεν ταιριάζουμε” και δεν είναι αυτός που είπε πρώτος τη λέξη χωρίζουμε, είναι ικανός να συρθεί στο πάτωμα για να το μεταπείσει.

Ταύρος

Υπερβολικά σταθερό ζώδιο! Για να φτάσει στο σημείο να απατήσει, θα περάσει πολύς χρόνος και θα δώσει πολλά περιθώρια στη σχέση του. Η υπομονή του τον κάνει ευάλωτο, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι άλλοι και να δέχεται ο ίδιος την απιστία. Όταν κάνουν μια γνωριμία, σκέφτονται πολύ για το πώς να κάνουν το πρώτο βήμα ή πως θα προχωρήσουν στη σχέση τους. Με κίνδυνο, κάποιος άλλος πιο διεκδικητικός θα παρουσιαστεί και θα τους πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα.

Δίδυμος…

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>