Ζώδια: Πως θα καταλάβεις ότι έχουν θυμώσει μαζί σου;

γαμιεσαι

Έκανες έναν Δίδυμο να θυμώσει μαζί σου; Προκάλεσες την κολασμένη οργή ενός Σκορπιού; Διάβασε παρακάτω πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο σε έναν καυγά, και φύλαγε τα νώτα σου.

Κριός
Αν έπρεπε να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, θα σου έλεγε κι ευχαριστώ για τον καυγά. Είναι στο αίμα του και δεν πρόκειται να υποχωρήσει ποτέ. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να ξεκινήσεις καυγά, ετοιμάσου να ακούσεις (στην καλύτερη περίπτωση) πολλά και άσχημα.

Ταύρος
Αν κατάφερες να κάνεις Ταύρο να θυμώσει τόσο, μάλλον αξίζεις να τις φας. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτησή τους είναι θρυλική, οπότε όταν τα πράγματα γίνουν ειλικρινά άσχημα και προσβλητικά, θα ξεσπάσουν πολύ έντονα. Και μην περιμένεις μετά να τους αλλάξεις γνώμη.

Δίδυμοι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
οχι πια δακρυα
Πώς να ξεπεράσεις ένα χωρισμό σε 8 βήματα!

Η σχέση σας μόλις τελείωσε. Ο πόνος σας έχει παραλύσει και σας φαίνεται αδύνατο να το ξεπεράσετε! Μην ανησυχείτε, εμείς...

Close