Πώς να ξεπεράσεις ένα χωρισμό σε 8 βήματα!

οχι πια δακρυα

Η σχέση σας μόλις τελείωσε. Ο πόνος σας έχει παραλύσει και σας φαίνεται αδύνατο να το ξεπεράσετε!
Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε: Φτιάξαμε μία λίστα με απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε το χωρισμό και να διεκδικήσετε εκ νέου τη ζωή σας. Καλή τύχη, κυρίες!

1. Κλάψτε το “μακαρίτη”
Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να θρηνήσει και να πενθήσει την απώλεια της σχέσης σας. Βάλτε στην άκρη μια εβδομάδα το πολύ, απλά για να κλάψετε χωρίς περιορισμούς. Αυτό μπορεί να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά θα αισθανθείτε ανακούφιση μετά την απελευθέρωση όλης της συσσωρευμένης αρνητικής ενέργειας. Πολλά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια μετά από έναν χωρισμό, γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να τα αναγνωρίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Υ.Γ. Το παγωτό βοηθάει επίσης σ’αυτή τη φάση!

 

2. Ακούστε μουσική
Βάλτε τα ακουστικά και αφήστε τη μουσική να σας γαληνέψει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να ακούσετε μουσική όταν δεν είστε καλά ψυχολογικά!
Προσοχή! Μείνετε μακριά από Πλούταρχο, Κιάμο και συναφείς τροβαδούρους. Το να ακούτε “Σα να είσαι εδώ”, “Γύρνα πίσω θα πεθάνω” και τα σχετικά όχι μόνο δεν θα σας καθησυχάσει αλλά μάλλον θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, αφού θα σας θυμίζει διαρκώς την πρώην σχέση σας.

 

3. Διαβάστε βιβλία…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
κουκιζ
Φτιάξτε κουλουράκια Nutella’s με 5 υλικά σε 10′!

Υπέροχα, λαχταριστά κουλουράκια με Nutella. Μια εύκολη συνταγή με 5 μόνο υλικά έτοιμα σε 10 λεπτά για το φούρνο για να...

Close