Τα ζώδια και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες

ανεκπλήρωτος

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο έρωτας φτάνει αργά;
Πολλά σενάρια μπορεί να γράψει ο έρωτας, όταν αποφασίσει να έρθει αργά στη ζωή μας. Μπορεί να είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας της εφηβείας ή των πρώτων νεανικών χρόνων, τότε που όλα ήταν εύκολα στο να εκπληρωθούν και να εμφανιστεί όταν ήδη βρισκόμαστε σε σχέση γάμου. Ή, ακόμα, να έχουν περάσει τα χρόνια, να έχουμε ταλαιπωρηθεί από αλλεπάλληλες σχέσεις και να βρούμε το άλλο μας μισό, όταν πια βιολογικά δεν μας επιτρέπεται να έχουμε το πολυπόθητο δώρο του έρωτα, ένα παιδί. Παίζει περίεργα σενάρια ο έρωτας, όπως αυτό του να έρθει σε μεγάλη πια ηλικία, όταν σχεδόν έχουμε παραιτηθεί από τη ζωή, πόσο μάλλον από τον έρωτα. Η πιο δύσκολη περίπτωση, αφού οι άνθρωποι δεν μπορούν να τον ζήσουν μέσα από όλες τις εκφάνσεις του.

Στον έρωτα όμως, δεν συμμετέχουν μόνο τα σώματα, κυρίως η καρδιά συμμετέχει μέσα από τη συναισθηματική ανύψωση που σου προσφέρει. Όπως όμως και να έχουν τα πράγματα, σε όποια φάση και να μας βρει ο έρωτας, σημασία έχει ότι βάζει τη ζωή μας σε άλλη τροχιά. Μας δίνει νόημα και κίνητρα, ώστε να μπορέσουμε όχι μόνο να κρατηθούμε στη ζωή, αλλά και να την ζήσουμε ολοκληρωμένα, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να ενεργοποιεί όλα μας τα κέντρα. Ο Κρόνος είναι αυτός που συνυπογράφει τέτοιου είδους σενάρια, και ειδικά όταν στον προσωπικό αστρολογικό μας χάρτη, κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες, κυρίως με την Αφροδίτη, όπως επίσης και ο Ποσειδώνας, όταν επίσης σχηματίζει γωνίες με Ήλιο Ερμή, Αφροδίτη, αφού αυτό σημαίνει πως το άτομο μπορεί να περιμένει ακόμα και μια ολόκληρη ζωή για να ζήσει αυτό που έχει ανάγκη η καρδιά του ή συνειδητά να περιμένει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που πέρασε κάποια στιγμή από τη ζωή του ατόμου, χωρίς όμως οι ίδιες οι συνθήκες να επιτρέψουν στο να ολοκληρώσει τον κύκλο του. Από τα ζώδια και μόνο, μπορούμε να έχουμε μία εικόνα για το πώς διαχειρίζονται τα ζώδια ανάλογες καταστάσεις, και το κατά πόσον είναι διαθέσιμα να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν έρχεται αργά ο έρωτας στη ζωή του:

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, δεν είναι τόσο συνηθισμένη περίπτωση, αυτή του να ζήσει το μεγάλο έρωτα αργά στη ζωή του. Βεβαίως και μπορεί αυτό να συμβεί, στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, αυτό δεν αφορά έναν αργοπορημένο έρωτα, αφού από πολύ νωρίς, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και να μην αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι’ αυτό και δεν έχει απωθημένα στη ζωή του. Όλα τα ζει τη στιγμή που πρέπει, και όσο πρέπει, για να πάρει την επιβεβαίωση. Στην περίπτωση όμως που συμβεί αυτό, δεν θα υπολογίσει τίποτα. Γρήγορα θα πάρει τις αποφάσεις του, ακόμα και αν αυτές σημαίνουν αποφάσεις ζωής, ακόμα και αν βρίσκεται σε γάμο, έχοντας δημιουργήσει οικογένεια. Και το πιο σημαντικό ακόμα, δεν μετανιώνει για τίποτα. Όλα είναι καλώς καμωμένα, γιατί έτσι έπρεπε να είναι.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι εύκολη περίπτωση για τον Ταύρο, αυτό το να ανταποκριθεί στον αργοπορημένο έρωτα, και ειδικά στην περίπτωση που έχει βρει το λιμάνι του. Ούτε του είναι εύκολο να μπαίνει σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Από πολύ νωρίς σχετικά, είναι ξεκάθαρος απέναντι στα αιτήματά του, όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας, και συνήθως λειτουργεί με συνέπεια και πίστη απέναντι στον/στη σύντροφο, γιατί δεν του αρέσει να λειτουργεί υπόγεια, να έχει παράλληλη ζωή. Και το πιο σημαντικό, δεν διακυβεύει τα κεκτημένα του. Ακόμα όμως και αν πρόκειται για μία περίπτωση από το παρελθόν που σφράγισε τη μνήμη του, θα δυσκολευτεί μέχρι να πάρει την απόφαση. Εάν όμως δεν μπορέσει να κυριαρχήσει η λογική του, τότε θα το ζήσει με όλη τη δύναμη της ψυχής του, πάντα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει η φωνή της λογικής για να τον κατευθύνει προς το σωστό, αυτό που δεν θα του επιτρέψει να εκτροχιαστεί από τις ράγες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
ελεγες
Τα ζώδια και τα μεγάλα λόγια…

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» λέει ο σοφός λαός μας εννοώντας ότι όταν ακούς υπερβολές, πολλές υποσχέσεις...

Close