Αυτά είναι τα χειρότερα χαρακτηριστικά των ζωδίων αναλυτικά!

pitogyra

 

Κριός
Φλερτ: Οι Κριοί ως γνωστόν δεν πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαίρονται όταν τους θαυμάζουν. Σταμπάρουν, λοιπόν, το θύμα τους από την αρχή και το προσεγγίζουν λέγοντας «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ’ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Χωρισμός: «Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»
Απιστία: Άπαξ και στη σχέση τους χαθεί ο ρομαντισμός και το πάθος, οι Κριοί ορμούν στην επόμενη ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική. Και τελευταία.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Κατά βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί (κοινώς κότες!). Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ σχέση που δεν καταπιέσατε. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι σημαντικό για κάποιον άλλον. Πάνω από όλα ο εαυτούλης σας. Όταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά είστε λίγο βλαμμένοι από γεννησιμιού σας.
Και όταν καεί μια λάμπα; Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.

 

Ταύρος
Φλερτ: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τέλος πάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Χωρισμός: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»
Απιστία: Θα κάνουν τα πάντα για τη σχέση τους και είναι κατά κανόνα από τα πιο πιστά ζώδια. Ο άνδρας Ταύρος θα απατήσει όταν νιώσει ότι η σύντροφός τους δεν τους θαυμάζει πια και η γυναίκα Ταύρος όταν δεν θα μπορεί πια να είναι περήφανη για τον σύντροφό της.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτό γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι’αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτές από γεννησιμιού σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλεί ευχαρίστηση μετά από το σεξ που το κάνετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Από το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.
Και όταν καεί μια λάμπα; -Πόσο κάνει μια λάμπα;

 

Δίδυμος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>