Τα ζώδια και τα λάθη που κάνουν στις σχέσεις τους

xanadexomai

Μπορεί να πιστεύεις ότι κάνεις τα πάντα για να προχωρήσει η σχέση σου, ότι προσπαθεί να δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις το ταίρι σου, να όμως που κάποιες φορές ξεπροβάλει ο ..κακός εαυτός σου για να εκφράσει τα χειρότερα στοιχεία του ζωδίου σου και έτσι η σχέση σου μαζί τις καλές προθέσεις πάει περίπατο..

ΚΡΙΟΣ

• Έχεις εθισμό με τους τσακωμούς. Για σένα τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα καβγαδάκι με το καλημέρα σας, για να ξυπνάνε τα αίματα, διότι αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα κλπ. Ρωτάς όμως και τον άλλο αν είναι της ιδίας σχολής;
• Θέλεις να βγαίνεις από πάνω στις διαφωνίες, εκατό φορές στις εκατό. Ένας Κριός δεν γίνεται να έχει ποτέ άδικο, και κάνεις ό,τι μπορείς για να το επιβεβαιώνεις, ακόμα και με τις πιο ασήμαντες αφορμές, τύπου θα βρέξει σήμερα ή όχι. Τόσο, μα τόσο κουραστικό…
• Βιάζεσαι να το σοβαρέψεις. Στο κλίμα της προαναφερθείσης σιγουριάς, αν εσύ στον πρώτο μήνα αποφασίσεις ότι αυτός ή αυτή είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου, πρέπει και ο άλλος να κινηθεί αναλόγως.
• Βιάζεσαι να θεωρήσεις ότι μια σχέση «δεν τραβάει» και να τα παρατήσεις. Μερικές φορές η γρηγοράδα σου στο να αποφασίζεις ότι κάτι δεν αξίζει άλλο τον χρόνο και την ενέργειά σου, είναι υπερβολική. Τραβάς για αλλού, εγκαταλείποντας καταστάσεις που μπορεί να είχαν πολλά να δώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

• Μένεις σε μια κατάσταση απλώς γιατί σε βολεύει. Αυτό που λένε, «σάμπως αλλού θα βρω καλύτερα;». Δεν προχωράς πιο πέρα, παρόλο που ο έρωτας έχει σβήσει προ πολλού, εμποδίζοντας και το άλλο άτομο κι εσένα να βρείτε κάτι πιο γνήσιο και ολοκληρωμένο.
• Αδυνατείς να εγκλιματιστείς στις αλλαγές. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν, η ζωή είναι μια διαρκής ροή. Παρόλα αυτά εσύ προσπαθείς να συγκρατήσεις το νερό που κυλά, αρνούμενος να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.
• Απορρίπτεις τον άλλο για να μη σε απορρίψει εκείνος πρώτος. Οι κρυφές ή φανερές σου ανασφάλειες παίρνουν το πάνω χέρι και σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν θέλεις πια μια σχέση, ενώ στην ουσία επιδιώκεις να φύγεις πριν προλάβεις να εγκαταλειφθείς.
• Είσαι μέσα στην αρνητικότητα και την γκρίνια. Φυσικά και πρέπει να είσαι ο εαυτός σου απέναντι σε εκείνον που αγαπάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του δείχνεις διαρκώς το χειρότερο πρόσωπό σου. Συγκρατήσου και… συγκροτήσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>