Τα 12 ζωδια και τα χαρακτηριστικα της εμφανισης τους

funny-pictures-minions-shower

Πριν ξεκινήσουμε την αναφορά στα ζώδια θα ήταν σωστό να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μια γενική κατεύθυνση των χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, καθώς είναι γνωστό ότι τα περισσότερα είναι κληρονομικά από την οικογένειά μας και όπως είναι αυτονόητο από τη φυλή που καταγόμαστε.
Επίσης, αστρολογικά, η εμφάνιση έχει να κάνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό πρώτα με τον Ωροσκόπο, μετά τον Ήλιο, το ζώδιό μας δηλαδή και τέλος με τον 3ο οίκο μας.
Ας πάμε τώρα να δούμε τα 12 ζώδια και τα χαρακτηριστικά που φέρουν.

Κριός
Εμφανισιακά, ο Κριός έχει έντονες γωνίες στο πρόσωπό του, αδρό πηγούνι και καλλίγραμμο στόμα. Είναι αθλητικός, με κανονικό έως μεγάλο ύψος, δεμένο σώμα και μαλλιά καστανά έως καστανόξανθα. Χαρακτηριστικά είναι τα έντονα προεξέχοντα οστά των φρυδιών, το σταρένιο χρώμα της επιδερμίδας, η ανδροπρεπής παρουσία για τους άνδρες και η δυναμική για τις γυναίκες. Η όλη σωματική του διάπλαση δίνει την εντύπωση της δύναμης και της ανθεκτικότητας.

Ταύρος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
psyxraimia
Τι εχουν οι κυριες των ζωδιων μεσα στην τσαντα τους;

Μια γυναικεία τσάντα είναι ένα ολόκληρο σύμπαν. Μπορεί να χωράει περισσότερα πράγματα κι από το μαγικό σακ-βουαγιάζ της Μαίρη Πόππινς...

Close