Πόσο “ψώνια” είναι τα ζώδια;

geografia1

Στην ψυχολογία αλλά και στην καθημερινή ζωή οι «Νάρκισσοι» είναι εκείνοι που ερωτεύονται τον εαυτό τους σε βαθμό που κανείς να μην μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Έτσι, όλοι οι άλλοι γύρω τους βγαίνουν «λειψοί» στη σύγκριση και καμιά σχέση δεν μπορεί να ικανοποιήσει την τελειομανία τους. Στην πραγματικότητα, όλοι μας…
έχουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση ναρκισσισμού. Υπάρχει ένα κομμάτι μας που το θεωρούμε ασυναγώνιστο, καταπληκτικό, ασύγκριτο. Για άλλους είναι η εμφάνιση και η γοητεία. Για άλλους το μυαλό ή τα πλούσια συναισθήματα.
Από αστρολογική άποψη, όλα τα ζώδια μπορούν να είναι ναρκισσιστές, αλλά με διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, λένε ότι η τάση αυτή ενισχύεται σε όσους έχουν τον Ήλιο σε όψη με την Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο.
Παρόλο που δεν υπάρχει… ναρκισσο-μετρητής και σε κανέναν δεν αρέσει μια υψηλή επίδοση σε αυτό τον τομέα, θα πρέπει όλοι να παραδεχτούμε πως μια δόση εγωπάθειας την έχουμε. Η αστρολογία λοιπόν, θα μας δείξει πού βρίσκεται το αδύνατο σημείο σε κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θεωρείται από τους μεγαλύτερους Νάρκισσους, αλλά όχι τόσο σε θέματα εμφάνισης. Είναι γεννημένος (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει) για πρωταγωνιστής. Τρελαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, και να είναι πρώτος και καλύτερος στα πάντα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το άτομό του είναι πρωταρχικού ενδιαφέροντος, και πρέπει να ασχοληθούν όλοι με αυτό. Συνήθως οι συζητήσεις του, όποιο και να είναι το θέμα, οδηγούνται σε κάποιο κατόρθωμά του. Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Κριό: «Πέθανε η γάτα σου; Αλήθεια; Αχ, τώρα θυμήθηκα τη δική μου. Να σου δείξω φωτογραφίες της; Στο σχολείο ήμουν τόσο σέξι που με φώναζαν γατούλη /γατούλα.»

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ναρκισσισμός του Ταύρου έγκειται στο να θεωρεί τον εαυτό του αντάξιο του καλύτερου, σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ικανοποίηση, ιδίως αν αυτή έχει να κάνει με υλικές απολαύσεις. Παράλληλα όμως με το να τις δικαιούται, προσφέρει και στους γύρω τη σημαντική απόλαυση της δικής του παρουσίας. Μπορεί ακόμα, σε εξάρσεις… μεγαλείου, να νιώθει ότι δίνει ένα μεγάλο δώρο στους άλλους με το να υπάρχει στη ζωή τους. Τι θα έκαναν χωρίς αυτόν; Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Ταύρο: «Ωραία φάγαμε. Το χάρηκα, αλλά όχι όσο χάρηκες εσύ την παρέα μου. Πάω στην τουαλέτα, στο μεταξύ κανόνισε εσύ τον λογαριασμό.»

ΔΙΔΥΜΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
koimasai
Θα είναι ο τέλειος ερωτικός σύντροφος για σένα;

Ποιός είναι, λοιπόν, ο καλύτερος σύντροφος για σας; Ποια χαρακτηριστικά έχει το κάθε ζώδιο που τον κάνει τον καλύτερο σύντροφο;...

Close