Πες μου τι ζωδιο ειναι να σου πω με τι εκνευριζεται!

zoon

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο εύθικτο, παρορμητικό και αυθόρμητο. Είναι ανυπόμονος και γι’ αυτό δεν αντέχει τους αργοκίνητους ανθρώπους. Δεν θέλει και πολύ για να νευριάσει, πιάνεται και από μια ασήμαντη λεπτομέρεια και όποιον πάρει η μπάλα. Θέλει να είναι ο αρχηγός. Δεν ακολουθεί τις αποφάσεις των άλλων. Θέλει να ξέρει τα πάντα και να παίρνει αυτός τις οριστικές αποφάσεις. Είναι ελεύθερος και δεν του αρέσει να τον ελέγχουν ή να του κάνουν σκηνές ζήλιας ή να τον περιορίζουν. Μην του μιλάς όταν είναι εκνευρισμένος.

Θυμώνει για να ξεσπάσει και να διώχνει την ένταση όμως ο θυμός του μπορεί να είναι έντονος, αλλά είναι ευτυχώς σύντομος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά πλησίασέ τον με αγάπη και ειλικρίνεια. Πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Καθώς σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.

Μη του τα δίνεις όλα, άφησε τον να σε κατακτήσει εκείνος χωρίς να θίξεις τον εγωισμό του. Πες του τις αντιρρήσεις σου με μέτρο γιατί με τις πολλές θα εκνευριστεί. Του αρέσει να έχει δίπλα του ανθρώπους με προσωπικότητα, τους εκτιμά ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
φ(χ)
Πως θα ηταν τα 12 ζωδια σε ρολο καθηγητη;

Κριός Αψύς και «ψαρωτικός», έχει πάντα δίκιο και επιδιώκει να χώσει τις γνώσεις μέσα στα κεφάλια των μαθητών του, έστω...

Close