Ομορφες γυναικες μονες

1471275_457101557733100_916095116_n

Στην εποχή μας ολοένα και διογκώνεται το φαινόμενο  ”όμορφη κοπέλα μόνη ψάχνει”!! Και αναρωτιέσαι γιατί να είναι μόνη της , μια όμορφη κοπέλα. Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πόσο άλλαξαν οι εποχές και οι άντρες, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω κουσούρια να δεις αν έχεις κανένα..

1.Πιστεύεις ότι θα βρεις τον Mr Perfect. Μα γιατί αγάπη μου τον θες τέλειο; Είσαι εσύ τέλεια για να είναι και αυτός; Έχασε καμία τον τέλειο για να τον βρεις εσύ; Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς και ξέρεις γιατί , γιατί κανένας δεν είναι τέλειος. Πριν απογοητευτείς, μπορεί να μην υπάρχει ο τέλειος άντρας αλλά υπάρχει σίγουρα ο τέλειος συνδυασμός, οπότε σταμάτα να ψάχνεις για τον τέλειο και την επόμενη φορά κάνε και εσύ ένα βήμα πίσω , προσοχή όχι μόνο εσύ!!

2.Εδώ θα γυρίζεις εδώ , θα σαι πάντα εδώ!! Ναι η βιογραφία σου ταυτίζεται με το τραγούδι του Μαζωνάκη. Αν ζεις στο παρελθόν σου ακόμα , να σε ενημερώσω πως χάνεις επεισόδια, μόλις έχασες το σήμερα και κινδυνεύεις να χάσεις και το αύριο..

3.Εγώ θα σ’αγαπώ και μη σε νοιάζει, τρα λα λα τρα λα λα…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
1422421_454067324703190_850067546_n
Κυνηγωντας την ευτυχια με μαθηματικη ακριβεια

  Όταν πήγα στο Μαθηματικό, το αγαπημένο μου μάθημα ήταν οι Πιθανότητες. Μας έδειχναν τον τρόπο να υπολογίσουμε το αποτέλεσμα...

Close