Μηπως σε παχαινει το ζωδιο σου;

xadia1-423x400

Έχεις σκεφτεί ότι το ζώδιο σου μπορεί να επηρεάζει το βάρος σου και άρα να έχει τη δυνατότητα να σου προσθέτει και να σου αφαιρεί κιλά; Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να αδυνατίσεις απλά και μόνο γνωρίζοντας βάση ζωδίου τι σε παχαίνει και φτιάξε το κορμί των ονείρων σου με τη βοήθεια των άστρων!

Κριός: τα άστρα είναι με το μέρος σου! Είσαι ενεργητική ενώ για εσένα το φαγητό είναι το απαραίτητο καύσιμο που χρειάζεσαι κάθε μέρα για να έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να τρέχεις στις δουλειές σου! Γενικά στα κριάρια αρέσει η άσκηση ακόμη και αν εσύ δεν τρελαίνεσαι ενώ σίγουρα σε δελεάζει το γρήγορο φαγητό, κυρίως επειδή όταν συνειδητοποιήσεις ότι πεινάς πρέπει εκείνη ακριβώς τη στιγμή να ικανοποιήσεις την πείνα σου! Κάνεις “συλλογή”από καταλόγους με γρήγορο φαγητό, έτσι ώστε όταν νιώσεις να πεινάς να μπορείς αμέσως να παραγγείλεις το αγαπημένο σου φαγητό!
Τι να κάνεις: φρόντισε να καταναλώνεις υδατάνθρακες που σου χαρίζουν ενέργεια έτσι ώστε να μην πεινάς τόσο συχνά. Τα γκούντις δε θα σε βοηθήσουν καθόλου! Αν βαρέθηκες τη γιόγκα και το πιλάτες, τότε δοκίμασε το κικ μπόξινγκ που σου ταιριάζει γάντι! Ακόμη επειδή όταν βάζεις ένα στόχο τον πιστεύεις και προσπαθείς να τον φτάσεις με όλο σου το “είναι”, καλό είναι να ορίσεις ημερομηνίες και προθεσμίες και πόσα κιλά θέλεις να χάσεις. Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσένα να πετύχεις το στόχο σου αν έχεις ξεκάθαρη εικόνα του πόσα κιλά θέλεις να χάσεις μέχρι μια συγκριμένη ημερομηνία.

Ταύρος: δύσκολα τα πράγματα! Λόγω ζωδίου, απολαμβάνεις το καλό φαγητό και το κρασί όσο τίποτα. Το εστιατόριο είναι για εσένα ιερό μέρος και οι gourmet απολαύσεις είναι για εσένα τρόπος ζωής! Απολαμβάνεις το φαγητό και επειδή το έχεις πολύ “ψηλά”, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτική αν δε θέλεις να δεις τους πόντους της μέσης σου να αυξάνονται επικίνδυνα! Λατρεύεις την αίσθηση πληρότητας που σου προσφέρει το φαγητό και απολαμβάνεις όσο κανένα ίσως ζώδιο ένα ποτήρι κρασί ικανοποιώντας έτσι την ανάγκη σου για απόλαυση! Ακριβώς για αυτό το λόγο και επειδή πολύ συχνά έχεις την ανάγκη ως γνήσια ταυρίνα να “καλοπιάνεις” τον εαυτό σου με το αγαπημένο σου φαγητό, θυμήσου την επόμενη φορά να ανταμείψεις τον εαυτό σου με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ή στο εμπορικό κέντρο για ψώνια.
Τι να κάνεις: διαθέτεις τη θέληση και την επιμονή για να κάνεις τη δίαιτα σου και να την “κρατήσεις” εφόσον το αποφασίσεις! Ακόμη σου αρέσει η ρουτίνα άρα προγραμμάτισε τα ψώνια σου και τα γεύματα ολόκληρης της εβδομάδας και θα γλιτώσεις από άπειρες θερμίδες! Αν βάλεις πρόγραμμα και φροντίσεις να ανταμείβεις τον εαυτό σου μια φορά το μήνα με το αγαπημένο σου γεύμα τότε θα έχεις καταφέρει τα πάντα!

Δίδυμοι: είσαι ενεργητική και η σχέση σου με το φαγητό είναι λιτή. Σου αρέσει το φρέσκο, απλό φαγητό που σε βοηθάει να διατηρείς τη γραμμή σου αλλά είσαι αδιόρθωτη φαν των σνακ! Αν έχεις κάποια κιλά παραπάνω αυτό συμβαίνει γιατί σου αρέσουν πολύ τα ορεκτικά και γενικότερα τα σνακ και μάλλον όταν τρως έξω παραγγέλνεις αρκετά!
Τι να κάνεις: προσπάθησε να τρως πιο πολλά και μικρά υγιεινά γεύματα και ξέχνα για λίγο το φίνγκερ φούντ- που ναι μεν σε τρελαίνει αλλά σου προσθέτει άπειρες θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνεις, με αποτέλεσμα να παίρνεις κιλάκια! Βαριέσαι αφόρητα τις δίαιτες και τις παρατάς πάντα ξαναγυρνώντας στον παλιό καλό σου εαυτό….

Καρκίνος:

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>