Τι νευριαζει περισσοτερο καθε ζωδιο;

10h entoli

Τι δεν αντέχει ένας ΚΡΙΟΣ
1. Να κάνεις εκατό ώρες για να πεις κάτι που θες, να προσεγγίζεις το θέμα σου μέσω… Λαμίας, να τον τρελαίνεις στο υπονοούμενο και εν γένει να του βγάζεις την ψυχή μέχρι να καταλήξεις. Πες το, άνθρωπε μου, και τον έσκασες!
2. Να ανακοινώνεις ότι είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, και μετά να τον έχεις στημένο στην πόρτα να περιμένει μέχρι να βάλεις τα παπούτσια σου, να πας στην τουαλέτα και να μαζέψεις όλα τα τσουμπλέκια σου.
3. Να τον βομβαρδίζεις με ένα σωρό πραγματικές ή φανταστικές απειλές για την υγεία του που διατρέχει άμεσο κίνδυνο, έτσι που της φέρεται. Και φυσικά να επακολουθεί και το σχετικό κήρυγμα.
4. Να προσπαθείς να του αποσπάσεις κομπλιμέντα και επιβεβαιώσεις («Ωραία δεν μου πάει το κούρεμα;» «Δεν με βρίσκεις κούκλα;») για πράγματα που δεν του αρέσουν και αποφάσισε να φανεί ευγενής και να μην το πει. Αλλά του το χαλάς και θα τα ακούσεις στο τέλος…
5. Να μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου κι αν πάει να το γυρίσει στο αγαπημένο του θέμα, τον δικό του εαυτό, εσύ να διακόψεις με ένα «ναι, αλλά εγώ…» και να επανέλθεις με ακόμα μεγαλύτερη φόρα.

Τι δεν αντέχει ένας ΤΑΥΡΟΣ
1. Εκεί που έχει αράξει στην ηρεμία του, εσύ από δίπλα να κάνεις κρακ-κρακ «σπάζοντας» τις κλειδώσεις των δακτύλων σου, να κουνάς νευρικά το πόδι σου, να τρως τα νύχια σου (τσικ-τσικ), και να του μεταδίδεις την εντελώς ανεπιθύμητη νευρικότητά σου.
2. Να κάνεις διακοσμητικές παρεμβάσεις στα πράγματά του («Σαρπράιιιζ! Δες πώς σου έκανα το σαλόνι σου!») και συστάσεις σε θέματα ντεκό. Σε ποιον; Στο ζώδιο της καλαίσθητης Αφροδίτης και της πρακτικής Γης, μην πω καμιά κουβέντα!
3. Να τον βγάζεις τρελό, για πράγματα που είναι σίγουρος χίλια τα εκατό ότι θυμάται πώς ακριβώς συνέβησαν («ΕΓΩ σου είπα έτσι; Δεν είμαστε καλά…»). Σιγά μη μας βγάλεις τώρα πως έχουμε και Αλτσχάιμερ!
4. Να έχετε χαθεί στη διαδρομή, πράγμα που του φέρνει μια κρυφή ανασφάλεια, κι εσύ να επιμένεις να μη ρωτήσετε κάποιον περαστικό γιατί θα το βρεις ή να θες να το ψάξεις στο GPS του κινητού, που δεν ξέρεις και πώς δουλεύει («τι πατάω εδώ, είπαμε;»). 5. Να θρονιάζεσαι δίπλα του στον καναπέ, να βουτάς το τηλεκοντρόλ και να αλλάζεις κανάλι στην τηλεόραση χωρίς να ρωτήσεις αν έβλεπε κάτι. Και μετά να κάνεις μανιώδες ζάπινγκ με ρυθμό ένα κλικ το δευτερόλεπτο. Έλεος, άσε κάτι να βλέπετε κι ας είναι ο Λιακόπουλος!

Τι δεν αντέχει ένας ΔΙΔΥΜΟΣ
1. Να του ξοδεύεις ασύστολα την μπαταρία στο i-phone του (το δικό σου είναι μπαγκατέλα) για να παίζεις παιχνιδάκια και να ανεβάζεις φωτογραφίες σου στο facebook. Και μετά να θέλει να το χρησιμοποιήσει και …πάπαλα. Αχ ναι, μωρέ, ξέχασες να του πεις πως ξεφορτίστηκε.
2. Να λες αποτυχημένα αστεία και να ξεκαρδίζεσαι μόνος σου, επαναλαμβάνοντας ίσα με τρεις φορές την τελευταία ατάκα. Να του τα επεξηγείς κιόλας, θεωρώντας πως δεν γελάει γιατί δεν κατάλαβε (προσβλητικό, πώς να το κάνουμε…)
3. Ενώ μιλάει, να τον κόβεις και να αποτελειώνεις τη φράση του. Και μάλιστα με κάτι άσχετο, που δείχνει πως δεν κατάλαβες Χριστό από την αγόρευσή του.
4. Να τον τρελαίνεις στην ανάκριση. Πού ήσουν; Με ποιον; Τι κάνατε; Πότε γύρισες; Σε πληρώσανε; Και όλο αυτό χωρίς να έχεις επάνω του καμία δικαιοδοσία …γκομενικού, συζυγικού, οικογενειακού ή άλλου τύπου.
5. Να μην πετάς τα παλιά και άχρηστα πράγματα, αλλά να συσσωρεύεις ένα σκουπιδαριό στον κοινό σας χώρο, προσωπικό ή επαγγελματικό. Για ένα άτομο που λατρεύει ό,τι καινούργιο και σύγχρονο, αυτή η εικόνα είναι όλεθρος.

Τι δεν αντέχει ένας ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1. Να τον στήσεις, να σε περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το λιοπύρι, για να πεταχτείς μέσα σε ένα μαγαζί, λέγοντας «δυο λεπτά θα κάνω» και να μην κάνεις δυο λεπτά. Και όχι τίποτα άλλο, να σε βλέπει να έχεις πιάσει κουβέντα, ενώ εκείνος ψήνεται.
2. Να ξεκινάει να σου πει τον πόνο του, και πριν ολοκληρώσει τρεις φράσεις, να τον διακόπτεις με ένα: «Αυτό δεν είναι τίποτα, να δεις εμένα τι μου ‘τυχε». Και να αρχίσεις να λες τα δικά σου, αφήνοντάς τον με τον ανομολόγητο καημό.
3. Να έχεις αναλάβει τον ρόλο της οπτικής ζυγαριάς και να ρωτάς αμείλικτα «Πήρες μερικά κιλά τελευταία ή μου φαίνεται;» Σου φαίνεται, άπονε άνθρωπε, που αμέσως να την πεις την πικρή κουβέντα.
4. Ενώ εκείνος σου εμπιστεύεται τα πάντα (ή σχεδόν), εσύ να μην ανταποδίδεις τις εξομολογήσεις. Αντίθετα έχεις μια μυστικοπάθεια και πρέπει να σου τα βγάζει με το τσιγκέλι. Όχι, πες, είναι τώρα ισότιμη σχέση αυτή;
5. Να απλώνεις τη χερούκλα σου με το πιρούνι στο πιάτο του για να κλέψεις πατάτες, χωρίς να σου το προτείνει. Δεν θα τον πείραζε να σου τις δώσει και όλες, αλλά να το πει εκείνος, όχι να τις βουτήξεις με το έτσι θέλω!

Τι δεν αντέχει ένας ΛΕΩΝ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
γονείς
Ποια ζωδια γινονται οι καλυτεροι γονεις;

Κριός Οι Κριοί γονείς έχουν απύθμενη ενέργεια και λατρεύουν να εξερευνούν νέα πράγματα, άρα είναι πολύ πρόθυμοι στο να συμμετέχουν...

Close