Τι ενοχλεί τις γυναίκες σε έναν άντρα ;

anthropos

Την είδες, τη γνώρισες, σου αρέσει. Συναντιέστε τακτικά. Έμαθες και το ζώδιό της. Το τι την ενοχλεί πάνω σε έναν άντρα, σε εσένα ή γενικότερα, το έμαθες; Ε, λοιπόν θα σου το πούμε εμείς. Όχι τίποτα άλλο, για να ξέρεις τι παγίδες να αποφύγεις, αν θέλεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον της εν λόγω κυρίας. Και για να ξέρεις, εφόσον «έτσι είσαι εσύ και δεν αλλάζεις», αν σε παίρνει να συνεχίσεις μαζί της.

Να λοιπόν τα τρία πιο ενοχλητικά πράγματα για μια γυναίκα, ανάλογα με το ζώδιό της.

ΚΡΙΟΣ
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Κριό:
• Να της παριστάνει τον… «και πολύ άντρα». Οι μάγκες δεν περνάνε στην Κριό, που είναι εκ φύσεως φεμινίστρια. Μη διανοηθείς να της πουλήσεις ανωτερότητα, επειδή γεννήθηκες αγοράκι, ούτε καν στο κουβεντιαστό, πόσο μάλλον στην πράξη.
• Να φανεί άβουλος, αναποφάσιστος, δειλός. Δεν της αρέσουν οι τύποι που δίνουν εντύπωση loser, ακόμα κι αν είναι απλώς συνεσταλμένοι ή κομπλαρισμένοι. Αν δεν είσαι δυναμικός, μάλλον δεν πρόκειται να την εντυπωσιάσεις, τουλάχιστον στην αρχή. Τα θέμα βέβαια είναι να υπάρξει και κάτι πέρα από την αρχή…
• Να μασάει τα λόγια του. Η Κριός θέλει σταράτες κουβέντες, όπως είναι και οι δικές της. Την ενοχλούν οι άνθρωποι που λένε μισόλογα ή φάσκουν και αντιφάσκουν. Αυτό αποτελεί ένδειξη για έλλειψη ειλικρίνειας, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί σε καμιά σχέση της, ερωτική ή μη.

ΤΑΥΡΟΣ
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ταύρο:
• Να δείχνει ανεύθυνος με τα οικονομικά του. Ή να είναι. «Καλά μωρέ, εντάξει, την πάτησα με κάτι μετοχές και ξέμεινα, αλλά θα ρεφάρω στο Καζίνο και μετά θα πάρω δάνειο να συμμετέχω σε μια επένδυση με φωτοβολταϊκά…» Αποχαιρέτα την, την Ταυρίνα που χάνεις.
• Να έχει κακόγουστη εμφάνιση. Θα σε σκανάρει πατόκορφα, από το μαλλί μέχρι το παπούτσι. Επίσης θα σκανάρει το μέρος που μένεις, αν βρεθεί εκεί, και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου (τι έχεις κρεμάσει στο καθρέφτη;). Και το κακό είναι ότι την καλαισθησία ή την έχει κανείς ή δεν την έχει…
• Να το παίζει «θα μείνω ελεύθερο πουλί». Εντάξει, δεν πρόκειται να σου ζητήσει να την παντρευτείς, τουλάχιστον προτού να περάσει καιρός. Αλλά διακηρύσσοντας την προσωρινότητα της σχέσης σας, τελικά θα την κάνεις να… πραγματοποιηθεί. Της Ταυρίνας δεν της αρέσει να τη βλέπουν σαν μια σύντομη περιπέτεια, και μάλιστα να της το λένε κιόλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
antegamisou
Φαρμακερές ατάκες, για όταν συναντάς το… πρώην ταίρι σου!

Απάντησε με ειλικρίνεια: Δεν σου έχει τύχει, κάποια φορά που συναντάς έναν ή μια «πρώην», να θέλεις να του πετάξεις...

Close