Ποιοι τύποι ανθρώπων επιδρούν αρνητικά πάνω σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

γουσταρω

Τα ζώδια και ποιοι τύποι ανθρώπων επιδρούν αρνητικά πάνω τους.
Ορισμένοι άνθρωποι μας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, με την παρουσία τους στη ζωή μας. Μπορεί να μη φταίνε οι ίδιοι αναγκαστικά, αλλά να είναι θέμα χημείας χαρακτήρων. Και ιδιοσυγκρασίας ζωδίων, ασφαλώς. Αλλά σαν τελικό αποτέλεσμα, η επίδρασή τους επάνω μας είναι αρνητική.

Το καλό είναι ότι αρκετούς από αυτούς δεν υπάρχει λόγος να τους «κουβαλάμε» στη ζωή μας, εφόσον διαπιστώνουμε ότι μας φθείρουν. Δες λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιό σου, ποια άτομα βλάπτουν σοβαρά την ψυχική υγεία σου, φίλοι, ερωτικοί σύντροφοι, ακόμα και συγγενείς, και κόψε τα πολλά-πολλά μαζί τους.

ΚΡΙΟΣ
Ο κρυπτο-κακεντρεχής: Εσύ χαίρεσαι με τις χαρές των δικών σου, ενώ στη στενοχώρια τους τρέχεις να τους παρηγορήσεις. Όμως το εν λόγω πρόσωπο, όταν έρθεις γεμάτος ενθουσιασμό να του ανακοινώσεις κάτι ευχάριστο που σου συνέβη, σου πετάει ένα «μπράβο» μέσα από τα δόντια ή ένα ζορισμένο χαμόγελο. Λες και του πήρες κάτι που το δικαιούνταν. Αντίθετα, αν σου προκύψει κάτι δυσάρεστο, θα δηλώσει απόλυτα δικαιωμένος, γιατί εκείνος σου τα ’λεγε, αλλά εσύ δεν άκουγες, και συγνώμη, αλλά καλά να πάθεις. Αναρωτιέσαι μήπως κατά βάθος το φχαριστήθηκε κιόλας… Καλύτερα αναρωτήσου, τι να το κάνεις ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σου;

ΤΑΥΡΟΣ
Η ηττοπαθής «φωνή της λογικής»: Μπορεί να μη φημίζεσαι για την τάση σου να ρισκάρεις. Αλλά το εν λόγω άτομο είναι χειρότερο από σένα. Και όχι ως προς τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, ό,τι «άνοιγμα» σε δει να κάνεις, στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή, θα αρχίσει να σου αναλύει τους κινδύνους και τους λόγους για την κατά 100% βέβαιη αποτυχία. Και μη νομίζεις πως θέλει να σου κόψει τα φτερά, απαπα, για το καλό σου το κάνει. Για να μείνεις εκεί που βρίσκεσαι, στάσιμος και εγκλωβισμένος. Και, μεταξύ μας, για να εξακολουθήσει να σε έχει του χεριού του, όσο τον παίρνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>