Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν θυμώνουν;

μαλιστα

Το θέμα δεν είναι με τι θυμώνει κανείς. Αιτίες πάντα θα βρίσκονται.

Είναι πώς το δείχνει και πώς ο ενδιαφερόμενος περίγυρός του καλείται να το αντιμετωπίσει. Ιδού λοιπόν ένας μικρός οδηγός για το πώς να διαχειριστείς τα… θυμωμένα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τι ζώδιο της Φωτιάς θα ήταν αν δεν άναβε στο… πιτς-φιτίλι; Ο θυμός του Κριού είναι θυελλώδης. Καλύτερα να κρατάς ομπρέλα, ωτασπίδες και να βρίσκεσαι σε απόσταση ασφαλείας, όταν λαβαίνει χώρα αυτό το συμβάν, που δεν το λες και σπάνιο. Ευτυχώς, τα θέματα με τα οποία εξοργίζεται είναι συνήθως προφανή και αναμενόμενα (του θίξανε τον εγωισμό, τι άλλο) και, ακόμα ευτυχέστερα, του περνάει γρήγορα. Όχι τόσο έγκαιρα, όμως, ώστε να μην τα έχει κάνει ολίγον… λίμπα, λεκτικά ή κυριολεκτικά. Ποία η θέσις σου; Απλώς δώσε του δίκιο και άσε την επιχειρηματολογία και τον εποικοδομητικό διάλογο για όταν θα έχει ηρεμήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ζήτημα του θυμού, η αναλογία του Ταύρου με το ομώνυμο ζώο είναι από τις πιο πετυχημένες της Αστρολογίας. Το ζωντανό-ταύρος, όπως ξέρουμε, συμπεριφέρεται εντελώς αδιάφορα, μέχρι που θα έχεις πάρει αρκετό θάρρος να πατήσεις τη χλοερή επικράτειά του (όπως και να τη βλέπει). Κι εκεί που εσύ, άνετος, έχεις ξεπεράσει τα όρια θεωρώντας ότι σε παίρνει, εκείνος γυρίζει, σε καρφώνει με το βλέμμα και ορμάει ολοταχώς να σε καρφώσει και με τα κέρατα. Εξίσου και το ζωδιακό αντίστοιχο, κάθεται και μαζεύει, μαζεύει, μαζεύει κι αφού έχει ολοκληρώσει το… downloading, επιτίθεται. Να θυμάσαι λοιπόν ότι… η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
εγω
Ζώδια και σχέσεις – Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός

Μπορεί μόνο το ζώδιο μας να καθορίσει την επιτυχία στις σχέσεις μας;… Γοητευμένοι από τη ιδέα της συμβατότητας των ζωδίων...

Close