Ποια ζωδια δε χωνευουν ποτε τη χυλοπιτα;

ρομαντική

Δεν μπορεί όλοι να θέλουν όλους. Παρόλα αυτά η «χυλόπιτα» πέφτει γενικώς βαριά σε όσους την εισπράττουν. Να λοιπόν τώρα που εσείς αναγκάζεστε να τη δώσετε σε κάποιον που εκτιμούσατε… αλλά μόνο σαν καλό φίλο. Τι λέτε, θα το πάρει απόφαση χωρίς να σας φέρνει σε δύσκολη θέση με την επιμονή του; Και θα το ξεπεράσει χωρίς να σας κόψει την καλημέρα; Δείτε τι λέει η αστρολογία και πως αντιδρά κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο καλύτερος και πιο ανώδυνος τρόπος να απορρίψετε έναν Κριό είναι να τον κάνετε να σας απορρίψει πρώτος εκείνος. Πώς θα το καταφέρετε; Κατ’ αρχάς μην του δώσετε την αίσθηση του απόρθητου στόχου, πράγμα που θα του εξάψει το ενδιαφέρον του. Δείξτε καταδεκτικότητα και ευκολία στην προσέγγιση, αλλά σε όλες τις επαφές σας φροντίστε να καλλιεργείτε την εικόνα του ατόμου που θεωρεί τα βράδια στην τηλεόραση σαν την πιο συναρπαστική ασχολία. Παράλληλα διαφωνείτε μαζί του σε ό,τι λέει ανεξαιρέτως (ακόμα και σε βαθμό παραλογισμού: «Όχι, έξι η ώρα δεν είναι απόγευμα, θεωρείται νύχτα!»). Θα αντέξει τρεις μέρες το πολύ. Μετά όχι μόνο θα στραφεί αλλού αλλά θα το έχει ήδη ξεχάσει, οπότε δεν θα σας κρατήσει καμιά κακία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη στιγμή που ο Ταύρος σας έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί πάρα πολύ. Έχει σταθμίσει τα προσόντα σας και έχει αποφασίσει να δεχτεί τα ελαττώματά σας. Και επιπλέον δεν δέχεται καθόλου εύκολα το «όχι» σαν απάντηση. Τι μπορείτε να κάνετε; Να τον τρομοκρατήσετε αποκαλύπτοντάς του όσα δεν είχε ανακαλύψει μέχρι τώρα για εσάς: τις εξτρεμιστικές πολιτικο-κοινωνικές απόψεις σας (αν δεν έχετε, τώρα θα αποκτήσετε), την αγάπη σας στο τζανκ φουντ (μόνο τέτοια τρώτε, δεν το ήξερε;) και επιπλέον την περιφρόνησή σας προς το χρήμα, δικό σας ή των άλλων, που τρελαίνεστε να το σκορπάτε στους τέσσερις ανέμους. Θα φύγει. Αλλά θα σας το κρατήσει μανιάτικο, που τον απογοητεύσατε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
71374-158701
Βοηθηστε τον μικρο Jay να παει στο Mundial!

Ο Τζέι είναι ίσως ο πιο γνωστός οπαδός της Σέλτικ παγκοσμίως και ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Γ. Σαμαρά. Ακολουθεί παντού...

Close