Ποια ζώδια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;

πισω

Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας; Κάθε ζώδιο όμως αντιδρά διαφορετικά και δεν είναι εύκολο για όλους να κάνουν υποχωρήσεις για να σώσουν την σχέση τους. Ας δούμε λοιπόν πως αντιδρά το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Μην παρακαλέσεις και μην πέσεις στα πόδια του, προκειμένου να είστε πάλι μαζί! Αντίθετα, πλησίασε τον Κριό με καθαρά φιλική διάθεση και μην του επιτρέψεις να καταλάβει τις προθέσεις σου. Θέλει το χρόνο του μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι του λείπεις ερωτικά, μόνο μέσα από την απουσία σου μπορεί να κινηθεί προς εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να θεωρεί πως όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά, όμως εσύ παραμέρισε τον εγωισμό σου και μίλησέ του με ειλικρίνεια για τα αισθήματά σου. Μια συγγνώμη μπορεί να τον μεταπείσει. Έχει μάθει να συγχωρεί, ειδικά όταν κάποιος του μιλά με λόγια αληθινά και από καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>