Πες μου τι ζωδιο ειναι να σου πω αν υπαρχει χημεια μεταξυ σας;

SAMSUNG CSC

Είναι ο/η ιδανικός σύντροφος για σένα; Δες τι λένε τα ζώδια για σένα και το ταίρι σου!Η αστρολογία βασίζεται στην ιδέα ότι το ζώδιο του κάθε ανθρώπου καθορίζει πτυχές της…προσωπικότητάς του, που σημαίνει ότι κάποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλα να δημιουργήσουν μία επιτυχημένη σχέση.Για παράδειγμα, μία Αιγόκερως με έναν Καρκίνο έχουν σχετικά αντίθετες προσωπικότητες. Η Αιγόκερως είναι ορθολογίστρια, ενώ ο Καρκίνος είναι περισσότερο συναισθηματικός.

Το μυστικό για να επιτύχει η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια είναι η επικοινωνία. Αν μπορούν να λύνουν τα προβλήματά τους μέσω της συζήτησης και αν η Αιγόκερως μπορεί να δίνει στον Καρκίνο την τρυφερότητα που χρειάζεται, θα τα πάνε καλά.Αν θέλετε να ξέρετε κατά πόσο το ζώδιό σας ταιριάζει στον εpwτικό τομέα με το ζώδιο του συντρόφου σας και τι είδους σχέση έχετε μεταξύ σας, αλλά και με ποια άλλα ζώδια μπορεί να ταιριάζετε ακόμα περισσότερο… δείτε τι λένε οι αστρολόγοι για το κάθε ζώδιο!

Κριός

Οι Κριοί έχουν γοητευτική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, η οποία συνήθως γίνεται εύκολα αρεστή στους άλλους. Σε έναν σύντροφο αναζητάτε τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική έλξη. Θέλετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής και δεν φοβάστε να λέτε ανοιχτά αυτό που σκέφτεστε.
Ιδανικό ταίρι: Ο Λέων. Γιατί είστε και οι δύο γεμάτοι ζωή και πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς ανταγωνισμό αλλά με αμοιβαίο σεβασμό. Το σeξ μεταξύ σας μπορεί να είναι εξαιρετικό.
Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Τοξότες, με τους οποίους περνάτε πάντα καλά, και οι Δίδυμοι με τους οποίους μπορείτε να συζητάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μακριά από: Καρκίνους, γιατί είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και δε μπορούν ανταποκριθούν στην ανοιχτή, ειλικρινή και μερικές φορές επιπόλαια συμπεριφορά σας. Με έναν Καρκίνο θα πρέπει να το σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε.

Ταύρος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>