Κανε τον να κρεμεται απο τα χειλη σου

έρωτας1

Το πρώτο άγγιγμα με τα χείλη, συνήθως είναι η αρχή μιας σχέσης.
Από την άλλη πλευρά βέβαια το πρώτο φιλί μας θυμίζει άλλα πρώτα φιλιά που έχουμε δώσει και άλλα που έχουμε μετανιώσει γιατί τα δώσαμε… Το φιλί είναι μια φυσική αισθησιακή λειτουργία, που έρχεται να αντικαταστήσει τα λόγια, όταν πλέον οι λέξεις γίνονται περιττές.

Όλες ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει ένα φιλί, τι νιώθουμε όταν φιλάμε κάποιον και τι νιώθει κι αυτός όταν ακουμπάει το δικό μας στόμα.

Τα χείλη μας, που είναι μια από τις βασικές ερωτογενείς ζώνες, αποτελούν την πρώτη πύλη στην έντονη διέγερση. Όλες μας πιστεύουμε ότι ξέρουμε να φιλάμε, αλλά πόσο είναι αλήθεια αυτό; Φυσικά επειδή είναι μια λειτουργία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είναι πολύ σημαντική και η συμπεριφορά του άλλου. Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά μυστικά που λειτουργούν την ώρα που οι γλώσσες μπλέκονται μεταξύ τους, κλείνουμε τα μάτια και παραδινόμαστε.

Μην φιλάτε απλά με τα χείλη σας
Με την άκρη του δαχτύλου σας, χαϊδέψτε το περίγραμμα των χειλιών του συντρόφου σας. Κρατήστε απαλά το χαμηλότερο χείλι του με το δάχτυλο και τον αντίχειρά σας και μετά ρουφήξτε το με το στόμα σας. Στους άνδρες γενικά, αρέσει αυτό το φιλί επειδή η επιδερμίδα τους σ’ αυτό το σημείο είναι παχύτερη και μπορεί να αντέξει το έντονο “ρούφηγμα”. Μια τέτοια κίνηση από την πλευρά σας, θα του δώσει αμέσως να καταλάβει, ότι η συνέχεια… θα έχει συγκλονιστικό ενδιαφέρον και η επιθυμία του για σας θα φτάσει στα κόκκινα…!

Μην φοβάστε την αναπνοή του…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
lekseis
6 πραγματα που λατρευουν οι αντρες αλλα δεν τα παραδεχονται

Αυτά είναι τα έξι πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες να τους κάνουν οι γυναίκες αλλά δεν τα παραδέχονται Είναι γνωστό...

Close