Ζωδια και Facebook. Οπου ακους πολλα κερασια…

τσατ

Κριός
Αναρωτιέται κανείς πότε προλαβαίνει να κάνει αναρτήσεις ο Κριός, αφού διαρκώς είναι σε δράση. Αλλά φαίνεται έχει βρει τρόπο να μπαίνει στο facebook, ενώ ταυτόχρονα πετάει με θαλάσσιο αλεξίπτωτο. Πάντως θεωρεί υποτιμητικό να φανεί πως βρίσκεται απλώς στον καναπέ του, ιδίως αν είναι ώρα τέτοια που οι ζωντανοί άνθρωποι (και όχι τα ζόμπι της τηλεόρασης, όπως όλοι εσείς οι αξιοθρήνητοι υπόλοιποι), έχουν βγει στη γύρα και ρουφάνε τη ζωή με το κουτάλι. Είναι βέβαια απορίας άξιον επίσης πώς δείχνει ενημερωμένος για τα πάντα, απ’ όσα διαμείβονται στο ίντερνετ, λες και δεν κάνει άλλη δουλειά παρά να σερφάρει, αλλά ας μην γινόμαστε καχύποπτοι.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ο σπεσιαλίστας των σωματικών (άντε και των πνευματικών) απολαύσεων και σαν τέτοιος πλασάρεται και στο facebook. Ξέρει όλα τα μυστικά της καλής κουζίνας, όχι βέβαια τις μπαναλαρίες που μαγειρεύετε εσείς οι άσχετοι, και θα μοιραστεί τη σπουδαία συνταγή για «πειραγμένα» γεμιστά που ανακάλυψε μόνος του, τροποποιώντας τη μυστική σύσταση της Πολίτισσας γιαγιάς του. Και όχι, μην τον ικετεύετε, δεν θα ανοίξει blog επί του θέματος. Του αρκεί να μοιράζεται αυτές και τις υπόλοιπες πολύτιμες γνώσεις του με τους φίλους. Και όποιος ή όποια θέλει περισσότερα, ας κοπιάσει. Φτάνει να μην είναι κανένα από τα βράδια που τη βγάζει με κατεψυγμένη πίτσα.

Δίδυμοι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
κατηφόρα
Ποια ειναι η σχεση του καθε ζωδιου με το γυμναστηριο;

Κριός Είσαι το μόνο ζώδιο που δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο, μια και τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω, όλη μέρα σαν...

Close