Εξοδος?? Που χρονος και λεφτα για τετοια πραγματα?

Plaka_Athens_by_night_by_Piddling

Και όμως, αγαπητοί μας αναγνώστες. Υπάρχει τρόπος! Δε χρειάζεται να είστε πια και κανένας Ωνάσης για να βγείτε. Όλα αυτά περί μεγάλης ακρίβειας και φτώχειας έχουν βάση αλλά τα ΜΜΕ το παρουσιάζουν λίγο διαφορετικά. Φυσικά υπάρχουν και μέρη που θα πας σε ειδικές περιπτώσεις και θα πληρώσεις, μη τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλά μια βόλτα στην Αθήνα και ειδικά στο ιστορικό κέντρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Στο άρθρο αυτό ψάξαμε για το κέντρο. Και δεν εννοώ μόνο την περιοχή της Acropolis, όπως την αποκαλούν οι φίλοι μας οι ξένοι. Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από το σταθμό «Ακρόπολη» του ΜΕΤΡΟ, όπου δίπλα ακριβώς υπάρχουν διάφορα στέκια και μπαράκια και στη συνέχεια πεζοπορία και περπάτημα κατά μήκος του πεζοδρόμου της Διονυσίου Αεροπαγείτου μέχρι το Θησείο. Στο δρόμο θα συναντήσεις καφετέριες που, ενώ φαίνεται να είναι ίδιες μεταξύ τους σε ποιότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Μια μικρή έρευνα, καθώς περπατάτε με τους φίλους/ες ή το έτερον ήμισυ θα σας πείσει για αυτό που λέμε. Λίγα λεπτά παραπάνω και η καλύτερη όψη της Ακρόπολης θα είναι κυριολεκτικά στο πιάτο σας! Στο Θησείο κοντά υπάρχουν και μερικά οικονομικά ρακάδικα, στα οποία μπορείτε να βγείτε αλλά θα χρειαστεί να ψάξετε λίγο παραπάνω γι’ αυτά.

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας, …

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>