Τα booties της Ανοιξης

booties-6

Επιλέξτε τα για τα πρωινά ή τα βραδινά outfits σας.

Όσο ανοίγει ο καιρός το χρώμα παίρνει βασικό ρόλο στις εμφανίσεις σαςοπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα booties σας. Είτε επιλέξετε να συνοδεύσετε με ένα ζευγάρι booties σε έντονο χρώμα τα πρωινά είτε τα βραδινά σύνολά σας, το αποτέλεσμα που θα πετύχετε θα είναι απόλυτα μοδάτο και ξεχωριστό. Έτσι , επιλέξτε για τα casual outfits σας ένα ζευγάρι flat booties σε λευκό ή κίτρινο χρώμα για να συνοδεύσετε το denim με το rock t-shirt και το leather jacket σας. Μία loose day bag σε ανοιχτό επίσης χρώμα θα ολοκλήρωνε με στυλ και χαρούμενη διάθεση την πρωινή αυτή εμφάνισή σας. Για τα βραδινά outfits σας, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties σε metallic αποχρώσεις ή στον stylish ασπρόμαυρο συνδυασμό είναι ό,τι χρειάζεστε για το μίνι φόρεμά σας, το οποίο προτιμήστε να είναι σε μία επίσης ζωηρή απόχρωση για να έχετε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο βραδινό look.

Για περισσότερες πληροφορίες για το που θα μπορούσατε να βρείτε πολλά από τα ζευγάρια που σας παρουσιάζουμε, πατήστεΕΔΩ και με μια απλή εγγραφή μπορούν να γίνουν δικά σας! Το Spartoo.gr είναι ένα ένα από τα μεγαλύτερα online stores σε όλο τον κόσμο με έδρα τη Γαλλία. Διαθέτει περισσότερες από 700 μάρκες και 30000 μοντέλα και περισσότερα από 500 000 ζευγάρια σε στοκ. Στη συλλογή παπουτσιών της spartoo.gr μπορεί κανείς να βρει παπούτσια σε μεγάλα μεγέθη, προσφορές αλλά και τελευταία νούμερα με έκπτωση έως 50%.

booties-14

booties-12

booties-10

booties-8

booties-6

booties-4

booties-2b

booties-2

summer 2013 summer 2013

summer 2013 summer 2013 summer 2013

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>