Σημερα μενουμε σπιτι και παραμενουμε chic!

helpme iam alone

Θυμάστε τις νοικοκυρές σε απόγνωση ;; Προσωπικά κάθε άλλο παρά απεγνωσμένη θα ήμουν μέσα στα super sexy νεγκλιζέ της Eva longoria!!

homemade

Θαυμάζοντας λοιπόν αυτό τον τρόπο ντυσίματος , είπα να τον υιοθετήσω και στο δικό μου ταπεινό τρόπο ζωής!! Ξέρω θα σου φανεί δύσκολο έως και αδύνατο να ζεσταθείς μέσα στα μεταξωτά νεγκλιζέ, αλλά μη φοβάσαι άλλωστε δεν είναι τα μοναδικά που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα.

girlinbalcony

Καταρχάς πρέπει να βρεις τα χρώματα που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα , προσωπικά προτείνω το άσπρο, στο σπίτι είμαστε άβαφες και το άσπρο είναι ένα χρώμα που φωτίζει. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ την άσπρη φόρμα μου με το αγαπημένο μου t-shirt και αν έχω και όρεξη βάζω και το κόκκινο lip-gloss γιατί και οι νοικοκυρές έχουν ψυχή!

 

helpme iam alone

Άλλη λύση είναι το μαύρο , οι περισσότερες δείχνουμε όμορφες σε ένα μαύρο outfit και δεν σπαταλάμε χρόνο σε συνδυασμούς

.happinesshomemirror

Αν πάλι ξύπνησες με κοριτσίστικη διάθεση η φούξια φόρμα σου θα στη διατηρήσει μέχρι το τέλος της ημέρας. Τώρα το χειμώνα κρυώνουμε πιο πολύ , μπορείς να χουχουλιάσεις σε μια ζεστή ρόμπα και σε ζουζουνιάρικες κάλτσες. Πίστεψε με θα σου φτιάξουν τη διάθεση!!

homechic  homeforme

homehair

homemd

homemdddhomesypremarket homeudraylika hommme

housemade

homemartini

Ένα τελευταίο tip , είναι να καθαρίσεις την ντουλάπα σου από κατεστραμμένα ρούχα, από ρούχα που έχεις να φορέσεις χρόνια και από ρούχα που δε σου πηγαίνουν. Ένα καλοντυμένο κορίτσι έχει στη ντουλάπα της μόνο ρούχα που ξετρελαίνεται για αυτά και της πηγαίνουν γάντι. Όλα τα υπόλοιπα πίστεψε με δυσκολεύουν τις επιλογές σου , όταν τα φοράς δεν αισθάνεσαι ούτε άνετα ούτε όμορφα και ίσως στις δύσκολες εποχές που ζούμε τα στερείται ένα σώμα που κρυώνει . Προτίμησε να τα δωρίσεις κάπου που τα έχουν πραγματικά ανάγκη , ή απευθύνσου στο ebay για να έχεις διπλό κέρδος!!

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>