Ποια ζώδια είναι “κυνηγοί” και σε ποια σε παίρνει να το παίξεις δύσκολη ;

φτυσω

Αν η ένταση του έρωτά μας για κάποιον μας εξασφάλιζε και την ανταπόκριση στα συναισθήματά μας, τι ωραία που θα ήταν! Δυστυχώς όμως, το να αγαπάς δεν σημαίνει απαραιτήτως και ότι θα αγαπηθείς. «Να αγαπάς και να μην αγαπιέσαι, τι καημός…» που έλεγε και εκείνο το παλιό τραγουδάκι. Βέβαια συχνά, με την κατάλληλη προσέγγιση, το αγαπημένο πρόσωπο μπορεί και να αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι όμως, όταν συμβεί αυτό, ο ερωτοχτυπημένος πολιορκητής θα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται; Ή μήπως εγκατέλειψε το κυνηγητό και έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον του; Βλέπεις, το κατάλληλο timing στον έρωτα, το να συμπέσει χρονικά το ενδιαφέρον και των δύο, έχει τεράστια σημασία.

Ας κάνουμε λοιπόν κι εμείς τη δική μας έρευνα, σύμφωνα με την αστρολογία. Ποια ερωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν, και με πόση διάρκεια. Με ποιους …σε παίρνει να το παίζεις δύσκολος ή να το «ψειρίζεις». Ποιοι θα τα παρατήσουν σε σύντομο χρόνο και, αν μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί θα έχει πετάξει πια…

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός, αν φάει την …κατακεφαλιά του έρωτα, θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο, δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο και αν θα τη διαπιστώσει, έτσι όπως θα είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον του. Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα, και εντελώς απροσδόκητα. Αν το αντικείμενο του έρωτά του άρχισε ήδη να ενδιαφέρεται, δυστυχώς …έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο αξίζει τον έρωτά του, θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και απροκάλυπτη «χυλόπιτα». Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη κατάσταση, θα εξακολουθεί την πολιορκία, μέχρις ότου το αντικείμενο του πόθου του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν το «πρόσωπο» αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>