Μεινε παντα νεα και ομορφη

bar-refaeli-102711-1

 

Για πάντα νέα και κούκλα !! Μάθε τα μυστικά !!

bar-refaeli-102711-1

1. «Όλη η προσπάθεια για αντιγήρανση κρύβεται σε δύο κινήσεις: την απολέπιση και την αντηλιακή προστασία» υποστηρίζει η δερματολόγος Πηνελόπη Τυμπανίδου. «Η τακτική απολέπιση είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος συντήρησης του δέρματος γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα ελεύθερο να δεχθεί την ενυδάτωση που του προσφέρουμε. Πρέπει να γίνεται όχι μόνο με τα βαθιά πίλινγκ στο ιατρείο αλλά και με προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζονται κάθε βράδυ στο σπίτι”.

2. «Στη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα πρέπει να είναι πάντα προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία, τον κυριότερο παράγοντα της γήρανσης».

3. «Το πρωί και το βράδυ πλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και ένα ήπιο σαπούνι όπως το πράσινο από λάδι ελιάς. Στη συνέχεια χρησιμοποιείτε καθαρό οινόπνευμα σαν τονωτική λοσιόν επειδή έχει την ιδιότητα να αφαιρεί όλα τα κατάλοιπα από το δέρμα και να το αποστειρώνει».

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
1453329_462483903861532_1194828169_n
Αν πεις οχι σε αυτα λες ναι στην ευτυχια

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η ευτυχία, όλοι το ξέρουμε αλλά μερικές φορές , θα το έχεις νιώσει και εσύ ,...

Close