Υλικά
500 γρ. Μακαρόνια
4 φρέσκες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 κ.σ πελτέ
Ελιές ψιλοκομμένες
Κάπαρη
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
1 ποτήρι λευκό κρασί
Ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Μυζήθρα
Εκτέλεση…
Τσιγαρίζετε πρώτα το κρεμμύδι και το σκόρδο, στη συνέχεια ρίχνετε την κάπαρη, τις ελιές και σβήνετε με το κρασί. Έπειτα ρίχνετε τις ντομάτες και ανακατεύετε μερικά λεπτά να φύγουν τα πολλά νερά. Στην συνέχεια προσθέτετε τον πελτέ και αφήνετε να βράσουν. Βράζετε τα μακαρόνια. Αφού έχει «δέσει» η σάλτσα προσθέτετε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και λίγο μαϊντανό. Ανακατεύετε, αφήνετε μερικά ακόμη λεπτά και η σάλτσα είναι έτοιμη. Σερβίρουμε τα μακαρόνια και βάζουμε πάνω σε κάθε πιάτο άφθονη σάλτσα και μυζήθρα.
Το Freemind.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!