Δυο τροφες για αδυνατισμα και ισια κοιλια

Συντακτ_130914000937

Ανακαλύψτε ποιες είναι και πως μπορούν να σας βοηθήσουν στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου διαιτολογίου να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και να διατηρήσετε το φυσιολογικό σας βάρος ή να χάσετε κιλά.

1. Αμύγδαλα

Αυτοί οι νόστιμοι ξηροί καρποί περιέχουν πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, και βιταμίνη Ε, που αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Είναι επίσης μια καλή πηγή μαγνησίου, ένα συστατικό που επιτρέπει στο σώμα σας να έχει σταθερή παραγωγή ενέργειας που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του μυϊκού ιστού. Επίσης συμβάλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. «Σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα βοηθούν στην πρόληψη της λαιμαργίας που μπορεί να οδηγήσει σε υπερκατανάλωση τροφής και την αύξηση του σωματικού σας βάρους», σύμφωνα με τον δρ. David Katz, MD, καθηγητή στο «Yale School of Medicine». Αλλά αυτό που κάνει τα αμύγδαλα πολύ σημαντικά στη δίαιτα, είναι η ικανότητά τους να «μπλοκάρουν» τις θερμίδες, χωρίς να μας επιβαρύνουν με λιπαρά.

2. Αυγά…

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>