Δες πως θα αποκτησεις επιπεδη κοιλια

tumblr_m5vut63nwR1rxk17go1_r1_1280

Μην συνδυάζετε τις πρωτεΐνες και τα άμυλα.

Αποφεύγετε να αναμιγνύετε αυτά τα δυο μαζί σε ένα μόνο γεύμα. Αυτός είναι ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός, παρόλο που δυστυχώς αυτός ακόμα είναι το κύριο στοιχείο των περισσότερων δυτικών γεύματα.
Να θυμάστε: η Πρωτεΐνη τροφίμων απαιτεί ένα όξινο περιβάλλον για την πέψη, ενώ οι τροφές με Άμυλο απαιτούν ένα μέτριο αλκαλικό περιβάλλον για τη σωστή πέψη.

Όταν κάποιος καταναλώνει πρωτεΐνη και άμυλο μαζί, το αλκαλικό ένζυμο Πτυαλίνη χύνεται στη τροφή του κατά τη διάρκεια της μάσησης στο στόμα.
Όταν η μασημένη τροφή φτάσει στο στομάχι, η πέψη του αμύλου με αλκαλικά ένζυμα συνεχίζεται αδιάκοπα, εμποδίζοντας έτσι την πέψη των πρωτεϊνών με πεψίνη και άλλες εκκρίσεις οξέος.
Το αποτέλεσμα είναι να επιτρέπεται στα πανταχού παρόντα βακτήρια του στομαχιού να επιτεθούν στην πρωτεΐνη και να αρχίζει η σήψη του.
Με τη σήψη τα θρεπτικά συστατικά στην τροφή της πρωτεΐνης καθίστανται σε μεγάλο βαθμό άχρηστα, και παράγουν τοξικά απόβλητα και δύσοσμα αέρια.

Καλοί συνδυασμοί τροφών:
Άμυλο με λαχανικά. Πρωτεΐνες με λαχανικά.

Κακοί συνδυασμοί τροφών: ….

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>