Δειτε πως θα τον ξε-τρελανετε με 3 απλους τροπους!

σκέψου

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες θέλουμε να ξε – τρελάνουμε έναν άντρα αλλά δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι τόσο απλά, αλλά εμείς οι γυναίκες πολλές φορές τα κάνουμε τόσο δύσκολα. Γενικά θα λέγαμε ότι οι άντρες είναι αρκετά προβλέψιμοι. Ορισμένες γυναίκες το χρησιμοποιούν αυτό προς όφελός τους και κυριολεκτικά ξετρελαίνουν τους άντρες, ενώ άλλες γυναίκες δεν εννοούν να το καταλάβουν. Γενικά υπάρχουν ορισμένα αντικειμενικά πράγματα που τρελαίνουν τους άντρες. παρακάτω αναφέρουμε ορισμένα από αυτά. Αν τα ακολουθήσετε κατά γράμμα, τότε θα δείτε τα κομπλιμέντα που σας κάνουν να αυξάνονται κατά πολύ όπως και οι επιτυχίες σας.
Τρόποι για το πώς να τον ξε – τρελάνετε:

1. Βελτιώστε την εμφάνισή σας
Α. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας:
Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι άντρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι κάθε γυναίκα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της σημαντικά, αρκεί βέβαια να δράσει σωστά. Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας και δεν θα χάσετε. Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου σε συνδυασμό με μια εβδομαδιαία ελαφριά απολέπιση μπορούν να κάνουν θαύματα. Χρησιμοποιείτε ενυδατικές κρέμες με διάφορα θρεπτικά συστατικά και γρήγορα θα δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει πιο πολύ από ποτέ.
Β. Μάθετε να μακιγιάρεστε σωστά:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>