Απλα δεν σε γουσταρει…

dethasteilei

Το είπε και η ταινία, απλά δεν σε γουστάρει. Αγγλιστί: he’s just not that into you. Είδα και ξαναείδα τη γνωστή κομεντί με τον εν λόγω τίτλο, ίσως μάλιστα να έχω υπερβεί τις 5 προβολές της συγκεκριμένης ταινίας το τελευταίο εξάμηνο- είναι διαφωτιστική, δείτε την. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας προσπαθεί να καταλάβει τα λάθη που κάνει και σχεδόν όλοι όσοι έβγαιναν μαζί της ραντεβού είτε δεν την έπαιρναν τηλέφωνο ποτέ ξανά, είτε προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τις αγνές της προθέσεις. Που κατέληγε; Να περιμένει εναγωνίως πάνω από το τηλέφωνο για μια κλήση. Μήπως σου θυμίζει κάτι; Όλες έχουμε περάσει αυτή τη βασανιστική αναμονή…Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Άλλες φορές η αναμονή μας έπιασε τόπο και άλλες φορές η απογοήτευση μας χτύπησε την πόρτα (μαζί της έφερε και ένα μπολ παχυντικές λιχουδιές για να πνίξουμε τον πόνο).

Διάβασα πολλά άρθρα προσπαθώντας να κατανοήσω ποιες είναι οι συνήθεις αντρικές, αλλά και γυναικείες τακτικές στα πρώτα ραντεβού. “Κανόνες για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού”, “Διάβασε τη γλώσσα του σώματός του και δες αν σε θέλει”, “Πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις από το πρώτο ραντεβού” και άλλα πολλά στην ίδια φιλοσοφία. Ωραία τα λένε, έχουν δίκιο τις περισσότερες φορές. Το θέμα είναι όμως, μετά το πρώτο ραντεβού, τι ; ….

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>