15 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας άντρας για να σου δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται

Δεν υπάρχει κάτι κακό ή λάθος μ’ έναν άντρα που δε θέλει να έχει σχέση, εφόσον όμως αντιμετωπίζει μια τέτοια κατάσταση με τον σωστό τρόπο χωρίς να υπόσχεται, να δίνει ελπίδες και να πληγώνει αισθήματα. Ορισμένοι είναι αρκετά ειλικρινείς και το δηλώνουν μπροστά σου με τα κατάλληλα επιχειρήματα, κάποιοι άλλοι δεν είναι καθόλου και κάποιοι βρίσκονται στη μέση, χωρίς να είναι σίγουροι πως να σου μεταβιβάσουν το μήνυμα. Ορίστε λοιπόν ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες φράσεις που τα καλά παιδιά, τα κακά παιδιά, αλλά κι εκείνα που βρίσκονται στη μέση χρησιμοποιούν για να δείξουν πως δεν ενδιαφέρονται να κάνουν σχέση μαζί σου:

1. «Δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες!»

Αναμφίβολα, θα έρθει η στιγμή που θα αποκαλέσει κάποια ως …το κορίτσι του. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Απλά δεν είναι έτοιμος ή δεν ενδιαφέρεται να βάλει αυτήν την ταμπέλα σ’ εσένα.

2. «Το βλέπουμε αργότερα!»

Ή αλλιώς το γνωστό …«Θα δούμε!». Πώς μεταφράζεται αυτό; Εάν δεν έχει κανονίσει κάτι καλό ή δεν έχει κάποια σοβαρά σχέδια για το προσεχές Σαββατοκύριακο ή για το επικείμενο βράδυ, ίσως κοιτάξει σοβαρά το ενδεχόμενο να βγει μαζί σου. Με λίγα λόγια, σ’ έχει στο μυαλό του σαν την έσχατη λύση κι όχι στις προτεραιότητες του.

3. «Δεν είναι ότι το έχω αποκλείσει, αλλά έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου αυτόν τον καιρό!»

Πιστεύει κι ίσως όχι άδικα (εάν του έχεις δώσει το δικαίωμα), πως η μοίρα της σχέσης σας βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα χέρια του κι εξαρτάται από τις δικές του αποφάσεις. Ακόμα λοιπόν κι αν αποφασίσει, πως πρέπει να δώσει μια ευκαιρία σ’ αυτό που έχετε, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε κάτι επίσημο μεταξύ σας.

4. «Δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι αυτό που θέλω στην παρούσα φάση!»…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Τι κινδυνεύουν να χάσουν (και να ξεχάσουν) τα ζώδια, όταν ερωτεύονται!

Ωραίο πράγμα η αγάπη, μόνο που συνήθως σου παίρνει και αυτό το λίγο μυαλό που είχες. Το παλιό εκείνο σλόγκαν...

Close