Τροφες που βελτιωνουν τον μεταβολισμο

prasino_tsai_kai_6_logoi_gia_giati_na_to_pinete__main.

Copyright 2007 Liquid Sculpture - www.liquidsculpture.com

 

1. Νερό νερό και πάλι νερό! Αν είσαι ακόμα κα λίγο αφυδατωμένος ο οργανισμός σου επιβραδύνει.

 

salata-me-fakes-kai-kolokythakia

 

2. Φακές! Η έλλειψη σιδήρου κάνει κακό νέο στην περίμετρο της μέσης σας. Ο οργανισμός δεν μπορεί να δράσει τόσο αποτελεσματικά για να κάψει θερμίδες αν έχει έλλειψη αυτού που χρειάζεται για να δράσει σωστά. Ο σίδηρος είναι ένα από αυτά. Ένα φλιτζάνι φακές δίνει το 35% των καθημερινών αναγκών σε σίδηρο.

apaxo-kreas-adynatisma-817-gallarge

3. Άπαχο κρέας! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με τις φακές , για τον σίδηρο! Το άπαχο κρέας είναι γεμάτο σίδηρο.

prasino_tsai_kai_6_logoi_gia_giati_na_to_pinete__main.

 

4. Πράσινο τσάι ! Σύμφωνα με μία έρευνα το πράσινο τσάι περιέχει τη φυτική ουσία που ονομάζεται EGCG, και προάγει το κάψιμο του λίπους!

coffee-beans-1

 

5. Καφές !! Ναι ναι οι λάτρεις του καφέ δικαιώνονται !! Και εγώ μέσα σ’αυτούς!!Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Physiology & Behavior ανακάλυψε ότι ο μέσος μεταβολικός ρυθμός ανθρώπων που κατανάλωναν καφέ με καφεΐνη ήταν 16% υψηλότερος από όσους κατανάλωναν ντεκαφεΪνέ.

 

auga-megali-polaroid

 

6. Αυγά! και πιο συγκεκριμένα το ασπράδι τους που είναι πλούσιο σε αμινοξέα!

 

piperia-chili-180-gallarge

7. Πιπεριές τσίλι! Λόγω της καψαϊκίνης που περιέχουν, μια χημική ουσία που μπορεί να ωθήσει τον μεταβολισμό σας σε υψηλότερη ταχύτητα!

1789

 

8. Ολική άλεση! και φυσικά τα προϊόντα της τα οποία βοηθούν τον οργανισμό σας να κάψει περισσότερο λίπος, επειδή χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια να διασπαστούν σε σχέση με τα κατεργασμένα δημητριακά, όπως λευκό ψωμί και ζυμαρικά.Το καστανό ρύζι και η βρώμη είναι καλές επιλογές.

 

263x300-real_cow_milk

 

9. Τέλος τα γαλακτοκομικά! Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τον Michael Zemel, πρώην διευθυντή του Ινστιτούτου Διατροφολογίας του πανεπιστημίου του Τεννεσσί, υποδεικνύουν ότι η κατανάλωση ασβεστίου μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει τον οργανισμό να μεταβολίσει το λίπος πιο αποτελεσματικά.

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
fab_art_minion_pin_up____by_aurin_ilustracion-d6chp8l
Γυναικεια αντιζηλια!

Η γυναικεία αντιζηλία έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων και προβληματισμών και φαίνεται να επηρεάζει γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, κοινωνικής τάξης ή...

Close