Το αρχικό γράμμα του ονόματός μας και ο έρωτας! Τι μας αποκαλύπτει;

καιγεται

Τα αρχικά γράμματα του ονόματός μας αποκαλύπτουν την συμπεριφορά μας στον έρωτα!

Έχεις σκεφτεί ότι αυτό που κάνουμε όλοι όταν ερωτευόμαστε, που εκτός από το να κοιτάμε τα άστρα και όλη ημέρα να περπατάμε στο ροζ συννεφάκι μας, γράφουμε και παντού το όνομα του έρωτά μας δεν είναι τυχαίο; Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι τα γράμματα έχουν μια ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση η οποία μας επηρεάζει ανάλογα; Ο ήχος είναι δόνηση και σαν τέτοια φέρει μια ιδιαίτερη φόρτιση για όσους τον ακούν και για όσους τον εκπέμπουν. Το κάθε όνομα είναι ένα σύνολο από ενέργειες, που θα μπορούσαν να μας εκφράζουν αλλά και να μας επηρεάζουν.

Έτσι, τα γράμματα από τα οποία αρχίζουν το όνομα και το επώνυμο του καθένα μας, αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο τείνει να συμπεριφερθεί μέσα σε μια σχέση. Το αρχικό του μικρού ονόματος αφορά περισσότερο το πώς έχει διαμορφωθεί μια προσωπικότητα, ενώ το αρχικό του επωνύμου συνδέεται με τις οικογενειακές του καταβολές. Σε αυτή τη βάση, λοιπόν, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ξεκινώντας από τα αρχικά του ονοματεπωνύμου τους.

Αν το πρώτο γράμμα του ονόματος είναι :

Α: Η ερωτική τους ζωή ξεκινά νωρίς και είναι ευχάριστοι και διασκεδαστικοί με το αντίθετο φύλο. Αυτό τους κάνει περιζήτητους και γοητευτικούς. Ωστόσο, έχουν μια παρορμητικότητα, που πρέπει να ελέγξουν.

Β: Είναι κάπως ντροπαλοί όταν πλησιάζουν το αντίθετο φύλο και τους ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που βγάζουν στον κόσμο. Δεν θέλουν να προσβάλλουν τον άλλο και είναι πάντα υποστηρικτικοί απέναντι στους αγαπημένους τους.

Γ: Είναι άτομα με πάθος και αισθησιασμό. Ακόμα κι αν δημιουργήσουν μια κρυφή σχέση, αυτό δεν θα βλάψει τον επίσημο δεσμό τους. Δεν έχουν κακή πρόθεση και δεν θέλουν να πληγώνουν τον άλλο.

Δ: Είναι γενναιόδωροι και ρομαντικοί. Παρόλο που θέλουν πάρα πολύ να ευχαριστήσουν το ταίρι τους, η κτητικότητα και η ζήλια τους σαμποτάρουν τη σχέση και είναι κάτι που πρέπει να το ελέγξουν.

Ε:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
χαμογελα
Τελικά σε βλέπει κάτι παραπάνω από φιλικά ή είναι ιδέα σου;

ΟΚ, το πιάσαμε το νόημα εσένα σου αρέσει και μάλιστα πολύ αλλά ο μονόπλευρος έρωτας δεν είναι ωραίος. Το θέμα...

Close